Ми у Facebook
29.05.2013, 10:03

Для мандрівників презентували проект "Волинь туристична"

У церкві Іоанна Богослова у Луцькому замку Любарта рівненські розробники представили проект "Волинь туристична".
"Волинь туристична" об’єднує мандрівні шляхи п’яти регіонів – Рівненщини, Волині, Тернопільщини, Житомирщини та Хмельниччини. Тому він має усі шанси доповнити туристичну карту України на рівні з Карпатами, Львовом, Києвом, Одесою та Кримом.

Серцевиною проекту є портал , де всі бажаючі зможуть знайти інформацію про основні мандрівні напрями, найцікавіші об’єкти та події, обрати запропонований маршрут або прокласти його самостійно.

Участь у презентації взяли голови Волинської та Рівненської адміністрацій Борис Клімчук та Василь Берташ, а також радник Президента України, очільник благодійного фонду «Схід-Захід: разом» Володимир Зубанов.



За словами Бориса Клімчука, подорожі територіями Великої Волині набирають все більшої популярності як серед українців, так і іноземних гостей.

- Люди цікавляться історією, архітектурними та культурними пам’ятками, а нам є що показати, - каже Борис Клімчук. - Цей проект буде сприяти популяризації наших маршрутів, покращенню іміджу усіх його учасників та розвитку туристичного бізнесу, - наголосив він.

Найцікавіші місцини краю популяризують мандрівні проморолики. Їх зйомки відбувалися у Луцькому замку, на озері Світязь, у Пересопниці, в Почаївській лаврі, в Музеї бурштину. Саме ці об’єкти представляють різноплановий туристичний потенціал історичної Волині.

У список найкращих місць для туризму також потрапили Козацькі могили, Острозький та Дубенський замки, що на Рівненщині.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ