Ми у Facebook
01.07.2013, 07:55

Щоденний гороскоп: робота над помилками

1 липня 2013, понеділок.
Місяць у знаку Овна (четверта чверть, спадає).
23 місячна доба.
Cимвол дня: Жадібний Крокодил.
Управитель дня: Місяць.
Поради астрологів:
Непростий понеділок, початок другого півріччя. Дехто пригадає напружені тенденції минулого тижня, які приніс Ретроградний Меркурій, хтось відчує труднощі у бізнесі, фінансах, у когось виникнуть проблеми з технікою й у сімейному житті. Таке-от несприятливе розташування планет і наше небажання сконцентруватись, налаштуватись на щось головне і позитивне...

Чому понеділок – день важкий?

Якщо є бажання швидко вирішити якесь питання, можна спробувати зробити це спозарання, ще до початку робочого дня. Бо потім все пригальмується й нам не залишиться нічого іншого, як виправляти помилки, просити пробачення, виправдовуватись, доробляти незакінчені справи минулого тижня й готуватися до важливих подій найближчих днів.

Гороскоп на тиждень 1-7 липня

Не варто піддаватися спокусам і провокаціям. Пропозиція легкого заробітку може обернутися непосильним ярмом. А образа, жадоба помсти здатні обернутися бумерангом і негативно вплинути на самопочуття.

Важливих справ, великих покупок робити не рекомендується. Добре займатися звичними обов’язками, неважкою фізичною роботою, очищатися у прямому й переносному розумінні, звільнятися від зайвого.


Господарю та господині на замітку:
Можна обрізати гілки та зайві пагони кущів, багаторічних квітів, вуса полуниці та суниці, підживлювати городні та кімнатні рослини, обприскувати їх проти шкідників та хвороб.

ЗАВАНТАЖИТИ ПОВНУ ВЕРСІЮ
ПОСІВНОГО КАЛЕНДАРЯ 2013


Фото: Окулус





На правах реклами