Ми у Facebook
08.07.2013, 10:20

Юні кавалери у вишиванках

Арсен Богатир

Вже близько тижня триває конкурс “Моя вишиванка найкраща”, який організувала газета “ОГО” до Дня Незалежності України. Рівняни активно надсилають свої фото у вишиванках. Сьогодні знайомтеся з двома юними кавалерами у вишиванках — Арсеном Богатирем та Артуром Береговцем!
Арсену тільки 1 рік 2 місяці, але, незважаючи на свій юний вік, маленький кавалер уже не раз демонстрував усім свою вишиванку! Хлопчик дуже слухняний та веселий. Арсен полюбляє танцювати, тому не випадково, що на фото він танцює у своїй улюбленій вишиванці.

Артуру 1 рік 11 місяців. У родині хлопчика особливе місце надають українським звичаям та традиціям. Тому не дивно, що бабуся виготовила тачу чудову вишиванку для свого онука. Мама хлопчика Вікторія Береговець розповідає: “Артурчик обов'язково вдягне бабусину вишиваночку на День Незалежності України”.

А чи з'являться фото Арсена чи Артура на першій сторінці газети “ОГО”, дізнаємось за результатами інтернет-голосування, яке розпочнеться на Рівненському інформаційному порталі OGO.ua 1 серпня.

А до того часу ми приймаємо фото на конкурс - і знайомимо вас із його учасниками!

Артур Береговець
Артур Береговець


Хочете на обкладинку “ОГО”? Візьміть участь у конкурсі вишиванок!

ФОТОГАЛЕРЕЯ УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ

Щоб взяти участь у конкурсі "Моя вишиванка найкраща", надішліть на електронну адресу olia_r31@mail.ru одне фото, на якому ви, ваші друзі чи родина одягнуті у вишиванку чи вишиту сукню. Вимоги до фото: фото у повний зріст, формат .jpg, .jpеg, розмір фото — не більше 3 Мб. До фото додайте, будь ласка, коротку розповідь про себе (хто ви, чим займаєтесь) або про вашу вишиванку.

Наймолодша учасниця конкурсу вишиванок. Знайомтеся!

Арсен Богатир
Арсен Богатир


До конкурсу вишиванок рівняни долучаються cім'ями!

Надсилаючи фото з дитиною ви автоматично даєте згоду на його публікацію у ЗМІ. До речі, якщо у вас є вишиті шкарпетки, купальники, одяг для вашого домашнього улюбленця — це також тільки вітається!

ФОТОГАЛЕРЕЯ УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ

Учасниці конкурсу вишиванок: “Вишиванка — найгарніший одяг для українки!”

Візьміть участь у конкурсі "Моя вишиванка найкраща!"





На правах реклами