Ми у Facebook
16.07.2013, 15:05

У Рівному в дорогу "вкатують" майже мільйон гривень

У Рівному розпочали повне оновлення асфальтного покриття на одній з центральних вулиць міста - вулиці Княгині Ольги. Від вівторка, 16 липня, рух цією дорогою повністю зупинили. Вкладання новенького і якісного асфальту, за словами представників міської влади, обійдеться у 970 тисяч гривень.
На кілька днів проїзд вулицею Княгині Ольги у Рівному буде перекритий. Тимчасові незручності для водіїв створить капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці.

- Плануємо зробити дорогу за декілька днів, - розповів кореспонденту OGO.ua міський голова Рівного Володимир Хомко. - Багато від погоди буде залежати, і якщо не буде дощу, то за вівторок-середу роботи тут завершимо. Рух буде перекритий повністю. Дуже важливо, щоб дві полоси асфальту примкнули щільно одна до одної, адже з часом на такому місці може утворитись тріщина. Тому до дощу прагнемо вкатати дві цих полоси одночасно.

В Укравтодорі назвали ТОП-5 найгірших доріг в Україні



За словами Володимира Хомка, рух, можливо, відкриють на ніч, але рішення про це ще не прийнято.



Окрім вкладання нового асфальту, за роботу на дорозі взялася й ремонтна бригада з водоканалу, що лагодить каналізаційний колектор.

У Рівному на два дні перекриють вулицю Княгині Ольги



- Наразі виконуємо ремонт каналізаційного колектора, - пояснив головний інженер КП "Рівнеоблводоканал" Анатолій Чабан. - Діаметр колектора - 500 міліметрів. Ремонт плануємо завершити до кінця дня.



За словами Володимира Хомка, вартість робіт на вулиці Кн. Ольги - 970 тисяч гривень.





На правах реклами