Ми у Facebook
24.07.2013, 18:34

Рівняни мерзнуть через циклон над... Вологдою. Коли потеплішає?

Саме над цим російським містом знаходиться центр атлантичного циклону, який зумовив таку не по-липневому прохолодну погоду цих днів на Рівненщині. Коли ж рівнянам чекати на потепління? Дізнайтесь далі!
У Рівненському обласному центрі з гідрометеорології констатують: нині середньодобова температура повітря на Рівненщині відстає від кліматичної норми на 1-2 градуси. Все - через циклон, центр якого - над Вологдою. А туди, на північ Росії, циклон прийшов з північного сходу Атлантики. До речі, у Вологодській області Росії минулих вихідних через циклон майже тисяча людей залишилось без світла, а град сягав завбільшки курячого яйця, інформує "Речь". Причому циклон виявився малорухомим: він не пройшов через Вологодську область, а "завис" над нею.

Втім, уже з четверга рівнянам доведеться менше зважати на примхи погоди на далекій російській півночі - нам варто готуватись до поступового потепління! Адже цього дня, за прогнозами рівненських синоптиків, хоча вночі температура повітря суттєво й не зміниться, зато вдень уже потеплішає - стовпчик термометра підніметься до позначки 22-27 градусів.

У четвер, 25 липня, переважно вдень на нас очікують короткочасні грозові дощі. Вітер західний, 7-12 м/с.

Спека повернеться на Рівненщину з четверга і протримається до кінця липня

Синоптики розповіли, яким буде літо 2013-го

Надалі ж нам знову обіцяють літню спеку!





На правах реклами