Ми у Facebook
28.07.2013, 17:50

Екстрім: 5 атракціонів для людей з міцними нервами

Літнього вихідного дня чимало рівнян вирушає до міського парку, аби розважитись на атракціонах. Цьогоріч тут пропонують більше десятка новинок. Ми ж розповімо вам про чи не найекстремальніші атракціони у світі - від таких розваг, певно, перехопить подих у будь-кого!
1. "Гігантський каньон" (США)

Цей атракціон знаходиться у парку розваг "Glenwood Caverns". Розташований він на схилі провалля на висоті 400 метрів над річкою Колорадо.

Гойдалка вміщує чотирьох пасажирів. Вона розкачує їх на 112 градусів над горизонтом зі швидкістю 80 км на годину. Опинившись у найвищій точці, любителі гострих відчуттів можуть побачити під собою майже нескінченні провалля. Вся поїздка триває лише хвилину - та цього вистачає, аби отримати справді екстремальні відчуття!

Кажуть, автор атракціону скористався ним лише раз - і більше не ризикнув!



2. "Takabisha" (Японія)

Цей атракціон, розташований у відомому японському парку розваг "Fuji-Q Highland", увійшов до Книги рекордів Гіннеса як атракціон з найкрутішим кутом спуску - 121 градус! Проїхавши через 7 петель, пасажири падають на 43 метри донизу зі швидкістю 100 км на годину!



Рівненські атракціони: які розваги обирають рівняни?

3. "Big Shot" (США)

Цей атракціон, як і два наступних, розташований в отелі "Stratosphere" у Лас-Вегасі. Катапульта розганяє відвідувачів зі швидкістю 72 км на годину на 329 метрів, а потім здійснює вільне падіння донизу!



4. "X Scream" (США)

Цей атракціон має вигляд вагончика, розташованого на краю даху готелю. "Прикол" у тому, що він розганяється і виходить за межі рейок на 8 метрів від краю башти!



Рівненський мотузковий парк відкрито: фотогалерея

5. "Insanity" (США)

Назва атракціону, розповідь про який завершує цей невеличкий огляд у стилі екстрім, перекладається з англійської промовисто - "безумство". Він являє собою виносну карусель-центрифугу з величезними механічними клешнями, які "підвішують" відвідувача на висоті 274 метри над землею, розповідає infoniac.ru із посиланням на metro.co.uk. Карусель простягається на 19,5 м від краю башти, обертаючи туристів-екстремалів зі швидкістю 60 м на годину під кутом 70 градусів!







На правах реклами