Ми у Facebook
29.07.2013, 18:10

У Дубні на Рівненщині мешканці вручили міському голові відро з нечистотами [+Відео]

У п´ятницю 26 липня мешканці вулиці Словацького, що в місті Дубно, креативно пікетували міську раду.
Розлючені бездіяльністю влади жінки принесли на засідання 46 сесії Дубенської міської ради та вручили міському голові Василю Антонюку повне відро нечистот, повідомляє Рівненсько-Волинський портал «Четверта влада».

Пікетувальники вимагають негайно розпочати ремонт колектора стічних вод, який в аварійному стані перебуває вже понад 10 років. Мешканці вулиці скаржаться, що від недобудованої каналізації постійно віє нестерпним запахом. На неодноразові звернення дубенчан влада відповідала лише обіцянками.

Спільнота Вконтакті Типове Дубно поширила відео зі скандальної сесії.


Мер міста знову обіцяє, що вже з понеділка розпочнуться будівельні роботи.


Як пояснив начальник управління житлово-комунального господарства Дубенської міськради Ілля Онисько, старий колектор будувався у 1980 році. В останні роки він часто протікав, тож доводилося робити складний ремонт, адже труба лежить на глибині 8 метрів. Тому вирішили будувати новий колектор. Будівництво тягнеться ще з 2007 року, його загальний бюджет - 3 мільйони 64 тисяч гривень.

- Наразі неосвоєними залишаються ще 850 тисяч гривень, - каже Ілля Онисько. - Кошти уже є для цього. Довелося залучати спеціалістів з Києва, щоб допомогли понизити рівень ґрунтових вод, і щоб можна було після цього щось робити. Власне саме через ґрунтові води призупинили роботи осінню.

Начальник УЖКГ сподівається, що за місяць-півтора колектор добудують і проблема буде вирішена.





На правах реклами