Ми у Facebook
06.08.2013, 10:04

Такі малі, а вже «Стильні школярі»!

Музика Олександра

Триває фотоконкурс «Я – стильний школяр». Нагадаємо: для участі у конкурсі потрібно надіслати до редакції фото у шкільній формі. Фото може бути зроблене будь-де – не лише у школі, а й в позаурочний час. Оригінальність та креативність фотознімків тільки вітається! Знайомтеся із новими учасниками!
Музика Олександра – перейшла до 2 класу ЗОШ №11. Дівчинка любить малювати та творити своїми руками: квілінг, вишивка, плетіння бісером, орігамі, печворк, розпис гіпсових фігурок...

"Барви і творіння моїми руцями маленьких дитячих шедеврів – це те,до чого лежить моя душа, - розповідає про себе дівчинка. - А ще обожнюю читати Всеволода Нестайка і з нетерпінням чекаю нових випусків пригод Кольки Колючка і Косі Вуханя)))"

Музика Олександра з мамою
Музика Олександра з мамою


Кушнірук Роман – першокласник, навчається у Здолбунівській школі №6. Роман дуже творчий та креативний хлопчик, який любить малювати.

– Мої малюнки подобаються всім моїм рідним та близьким і це мене надихає на створення нових картинок у моєму альбомі, - розповідає хлопчик. - А ще моя мрія – стати бізнесменом.

Кушнірук Роман
Кушнірук Роман


Нова учасниця фотоконкурсу “Я — стильний школяр”!

Для участі у конкурсі потрібно з 18 липня до 25 серпня надіслати до редакції своє фото у шкільній формі. Фото може бути зроблене будь-де — не лише у школі, а й в позаурочний час. Оригінальність та креативність фотознімків тільки вітається! До речі, надіслати фото на конкурс може не лише сам школяр, а і його батьки чи родичі. Головне, щоб фото відповідало тематиці нашого конкурсу!


У конкурсі "Я - стильний школяр" - перший учасник-хлопчик!


А з 26 до 30 серпня на порталі OGO.ua шляхом інтернет-голосування буде обрано переможця!

Новий фотоконкурс “Я — стильний школяр”!

Електронна адреса для прийому фото: dolj.ogo@gmail.com. Вимоги до фото: формат .jpg, .jpеg, розмір фото — не більше 3 Мб. До фото додайте, будь ласка, коротку розповідь про себе та в якій школі навчаєтесь.

Переможець фотоконкурсу отримає диплом та приз 1 вересня, в День знань, на святковій лінійці у своїй школі, і зможе довести усім, що “Я — стильний школяр”!

Надсилайте своє фото для участі в конкурсі і доведіть, що ви - стильний школяр!

Партнер конкурсу - відділ дитячого та підліткового взуття “П'яточка”.






На правах реклами