Ми у Facebook
07.08.2013, 10:02

Вступ-2013: рейтингові списки університетів Рівненщини

У вищих навчальних закладах триває оприлюднення рейтингових списків та визначення осіб, які рекомендовані до зарахування. Для зручності абітурієнтів-2013 ми зібрали посилання на рейтингові списки вищих навчальних закладів Рівненщини. Дізнайтесь, чи стали ви студентом - знайдіть себе у списках!
Нагадаємо, що остання – третя – «хвиля» вступної кампанії-2013 розпочинається 8 серпня о 12:00. Ті абітурієнти, які потрапили у список рекомендованих до зарахування, повинні подати оригінали документів до 10 серпня включно.

А починаючи з 11 серпня, приймальні комісії оприлюднюють списки рекомендованих до зарахування за кошт фізичних та юридичних осіб. Термін для подачі оригіналів документів для рекомендованих вступників кожен виш визначає самостійно, а тому отже варто слідкувати за цією інформацію у приймальній комісії. Зарахування на контрактну форму триває до 25 серпня.

За результатами вступної кампанії-2013 на Рівненщині, найбільше заяв абітурієнтів було подано до трьох вишів: Рівненського державного гуманітарного університету, Національного університету водного господарства і природокористування та Національного університету "Острозька академія". Отже, знайомтесь із їхніми рейтинговими списками!

Рівненський державний гуманітарний університет

Національний університет водного господарства і природокористування

Національний університет "Острозька академія"

Вам потрібна порада щодо вступу-2013? Нехай вам допоможуть у цьому наші матеріали!


Результати вступної кампанії-2013: як не проґавити рейтинговий список?


Вступ-2013: менше проблем з бакалаврами, більше з магістрами

Успіхів вам, абітурієнти-2013!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ