Ми у Facebook
15.08.2013, 08:26

Рівненські фани допомогли збірній Україні та екс-воротарю "Вереса"

У середу, 14 серпня, у рівненському парку ім. Т. Шевченка зібралися найпалкіші шанувальники футболу міста. Вони прийшли підпримати Національну збірну України з футболу та допомогти у зборі коштів на протез екс-воротареві рівненського "Вереса".
"Один за всіх і всі за одного!" - це відоме мушкетерське гасло стало актуальним для рівненських футбольних вболівальників.



З нагоди товариської гри збірної України з футболу вони організували фан-марш від пам'ятника Шевченку, що на майдані Незалежності, до літньої сцени парку ім. Шевченка, де відновила роботу футбольна фан-зона.



Вболівальники з українськими прапорами та гучним барабаном вигукували гасла на підтримку збірної України.



Окрім футбольних та патріотичних гасел, гучно лунало й "Андрій Сікальський! Ми з тобою!" - так уболівальники підтримали екс-воротаря "Вереса" Андрія Сікальського, якому лікарі нещодавно ампутували ногу.



Впродовж фан-маршу та трансляції матчу Україна - Ізраїль уболівальники збирали кошти у спеціальні скриньки на протез Андрію.



Загалом рівненські фани вкотре довели, що вміють організувати ефектну й якісну підтримку команди, адже на фан-зону прийшло загалом понад 200 чоловік.



Впродовж гри фани гучно підтримували українських футболістів, били в барабан та співали Гімн України, а по завершенні привітали українців гучними вигуками "Молодці!".



Нагадаємо, що у товариському матчі збірна України із рахунком 2:0 перемогла Ізраїль.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ