Ми у Facebook
15.08.2013, 15:02

На Рівненщині стартує рейд "Увага! Діти на дорозі!"

З 20 серпня до 20 вересня в області та по Україні стартує профілактичний рейд "Увага! Діти на дорозі".
Державтоінспекція проводить ці профілактичні заходи, що вже стали доброю традицією, напередодні та на початку нового навчального року. Літні канікули добігають кінця, а це означає що вулиці міст та селищ знову заповняться маленькими пішоходами. Аби нагадати дітям Правила дорожнього руху, призабуті за літній період, інспектори ДАІ проведуть у перші дні вересня уроки з правил безпечної поведінки на дорозі, забезпечать чергування біля шкіл для безпечного пересування дітей до місць навчання.

Крім того, для підготовки вулично-шляхової мережі до нового навчального року, Державтоінспекція здійснить обстеження ділянок, що прилягають до територій дитячих та навчальних закладів та якими проходять маршрути руху шкільних автобусів.

Також ДАІ звертається до дорослих, насамперед до батьків: безпека ваших дітей залежить від вас. Не полінуйтеся вкотре нагадати малюкам основні правила безпечної поведінки на дорозі, пройдіть з ними маршрутом від будинку до школи, звертаючи увагу на особливості дорожнього руху. І звичайно, дотримуйтесь правил самі, адже найкраще навчання – це ваш приклад правильної поведінки.

Про це повідомили з прес-служби ВДАІ УМВС України в Рівненській області.





На правах реклами