Ми у Facebook
17.08.2013, 14:32

На Рівненщині затримали авто, яке викрали в Тернополі 7 років тому

Співробітники Державтоінспекції Рівненщини розшукали та затримали викрадений у Тернополі майже сім років тому автомобіль «ВАЗ-21061».
Як повідомили у прес-службі ВДАІ УМВС України в Рівненській області, 15 серпня близько 10 години на стаціонарному посту №1, що в с.Опарипси Радивилівського р-ну, системою «Відеоспостереження – Рубіж» було зафіксовано автомобіль «ВАЗ-21061» під керуванням 48-річного жителя м. Тернопіль Ігоря, який згідно бази ДАІ з 9 жовтня 2006 року знаходився в розшуку.

Автомобіль було доставлено в Радивилівський райвідділ УМВС.

Того ж дня на Володимиреччині співробітники ДАІ виявили автомобіль, який перебував на території України з порушенням митного законодавства. 15 серпня 2013 року близько півночі на відрізку автодороги «Берестівка-Довговоля» поблизу с.Довговоля Володимирецького р-ну співробітниками ДАІ було зупинено автомобіль марки «Опель-Зефіра» під керуванням 22-річного жителя Володимирецького р-ну Олексія. Під час перевірки автомобіля по базі ДАІ було встановлено, що даний авто було ввезено на територію України поза митним контролем. Автомобіль поміщено на територію Кузнецовського МВ УМВС.

У Сарнах школярі хотіли покататися на чужому автомобілі





На правах реклами