Ми у Facebook
22.08.2013, 17:00

Хто у Рівному отримав нагороди від Президента?

22 серпня, напередодні Дня Незалежності, засідання колегії Рівненської облдержадміністрації розпочалося з оголошення про нагородження орденами та присвоєння почесного звання, які було призначено Президентом ще до Дня Конституції. Хто і що отримав - дізнаєтесь далі!
Указ Президента №355/2013 “Про нагородження державними нагородами з нагоди Дня Конституції України”, який урочисто зачитали на початку засідання колегії, Віктор Янукович підписав 27 червня 2013 року.

Отож, "за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм" ордени «За заслуги» ІІІ ступеня отримали перший заступник голови Рівненської обласної ради Михайло Кривко та завідувач кафедри промислового, цивільного будівництва та інженерних споруд Національного університету водного господарства та природокористування Євгеній Бабич.

Михайло Кривко висловив вдячність за високу оцінку його зусиль:

- Усі сторінки мого життя та праці пов’язані з Рівненщиною. Кожну з них я намагався наповнювати добрими справами і, щиро вболіваючи за виконання поставлених завдань, крокувати вперед. І на всіх етапах доля була щедрою до мене на хороших, відданих справі та ідеї людей, висококласних, по-справжньому не байдужих до рідного краю фахівців. Тож отримана мною висока державна нагорода – це заслуга всіх, хто пліч-о-пліч працювали зі мною і кожен на своєму місці виконували свій обов’язок.



Президент нагородив відомих рівнян

А орденом Княгині Ольги ІІІ ступеня нагородили заступника голови Рівненської облдержадміністрації Світлану Сад.

- Це не тільки моя заслуга, в цій нагороді є частинка кожного з нас, - наголосила Світлана Сад. - Сподіваюся, що зможу ще багато зробити на благо нашої області.



Звання “Заслужений лісівник України” з нагоди свята присвоїли директору державного підприємства «Березнівське лісове господарство» Миколі Олексіївцю.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ