Ми у Facebook
02.09.2013, 14:02

У Кузнецовську на Рівненщині залунала нова FM-станція

Із 2 вересня жителі Кузнецовська та Володимиреччини матимуть свою FM-радіостанцію. Саме на теперішню осінь припадає відкриття радіохвилі 101,1 FM.
На хвилі слухачі почують дві радіостанції «Рівне-FM», яка закриватиме 20 годин та «Шлях-FM», в зону відповідальності якої входить 4 години (5.00-7.00 та 17.00-19.00). Таким чином, нова частота стане користувачам у нагоді всі 24 години на день. Формат хвилі – розважально-інформаційний.

Як повідомили радійники, "Ми, «Шлях-FM», працюємо у рамках отриманої ліцензії телерадіокопанією «Бурштиновий шлях». І, безумовно, працюємо для Вас - наших слухачів. Корисна інформація, місцеві новини, можливість привітати своїх друзів чи родичів, реклама, оголошення, новини РАЕС, цікаві розмови і, звісно ж, якісний музичний супровід. А також безкоштовно можна буде передати привіт та... зізнатися у коханні. Наші телефони у Володимирці 2-60-71, у Кузнецовську 2-40-40".
На хвилях радіостанції ефірний час надаватимуть також для молодих місцевих гуртів.

Як повідомляє www.kuznetsovsk-rada.gov.ua, станція функціонує за підтримки співзасновників та головного партнера – РАЕС.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ