Ми у Facebook
07.09.2013, 22:44

Рівненські активісти поскаржились на власників скандального "Ліона" в Генпрокуратуру [+Фото]

Чергову мирну акцію організували небайдужі рівняни на "спірній" ділянці землі парку ім. Шевченка, самовільно захопленій рестораном "Ліон". Активісти написали колективне звернення у Генпрокуратуру, й продемонстрували власні таланти, зігравши на гітарі, скрипці й, навіть, лірі!
Недарма у народі кажуть, що вода камінь точить. Так і рівненські активісти кількома мирними протестами хоч трохи та й вплинули на ресторан "Ліон".

- Ми прийшли на літній майданчик "Ліона" о 16.00 і там нікого не було, - розповідає ініціатор акції, громадський активіст Святослав Клічук. - За ті кілька годин, що ми там пробули, ніхто більше на цей майданчик не приходив. Це маленька, та все ж перемога.



Проте вплив власною присутністю - не єдиний шлях боротьби за справедливість.



Саме тому активісти, які зібралися на літньому майданчику "Ліона", підписали колективне звернення в прокуратуру м. Рівного та у Генпрокуратуру, де виклали усю сутність конфлікту щодо "спірної" території.



Як розповів Святослав Клічук, активісти планують відправити ці звернення у понеділок, 9 вересня.



Також вони запланували виступити на найближчій сесії Рівненської міськради й "підштовхнути" міських депутатів до вирішення питань самовільного захоплення міської землі.

Ілля Єременко
Ілля Єременко


Окрім розробки плану подальших дій, активісти організували у парку міні-концерт, де продемонстрували власні таланти.

Андрій Ляшук та Олексій Потянок
Андрій Ляшук та Олексій Потянок


Активіст рівненського "Екоклубу" Ілля Єременко зіграв для присутніх на скрипці, фотограф Олексій Потянок заспівав під гітару кілька власних пісень, а митець, музикант та дизайнер Андрій Ляшук під звуки унікального інструменту, колісної ліри, заспівав декілька українських фольклорних пісень.

Андрій Ляшук
Андрій Ляшук


Зібратися у парку активісти планують й наступного вікенду.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ