Ми у Facebook
13.09.2013, 18:06

12-річний хлопчик з Рівненщини має талант на пошук... грибів

Дванадцятирічний Дениско Артюшок ще з семирічного віку захоплюється збиранням грибів. Подумаєте, що два роки такого «стажу» – це небагато? А от ні!
За цей час хлопчик не лише прекрасно оволодів важливою технікою збирання й розпізнавання грибів, а й віднайшов декілька власних «секретних місць». Нещодавно хлопцю пощастило зібрати найбільший «врожай» за весь час заняття цим дивовижним хобі.

При чому в Денисову торбинку потрапило декілька доволі поважних білих грибів, котрим і дорослі позаздрять. Зокрема, шапки деяких з них в ширину досягають 17 сантиметрів, а в довжину - 16! Окрім справжнього таланту грибника Дениско має ще й хист до малювання. Тож незабаром його велетенські знахідки з’являться і на нових картинах.

Навіть найзатятіші грибники, з якими вдалося поспілкуватися, стверджують, що цьогоріч урожай грибів не дуже.

– Уже би й пора. Але чи то погода не сприяє, чи то рік неврожайний на гриби. За декілька годин пошуків мінімальний улов – один білий гриб, – каже грибник зі стажем, 60-річний Петро Никончук. Він ніяк не надивується Денисковому таланту.

– А я грибів не шукаю. Вони самі мене знаходять , – розповідає 12-річний мисливець за грибами, – це якесь відчуття, та й усе. Погоджуюся, що в цьому році лісовий врожай не дуже. Мій особистий прогноз – зростання його в наступному році.

Денис – син відомого рівненського парапсихолога та екстрасенса Івана Артюшка, котрий нещодавно видав нову книгу. Спеціальне інтерв'ю з майстром біоенергетичного впливу читайте незабаром.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини