Ми у Facebook
14.09.2013, 14:09

Такого привітання рівняни ще не бачили!

Кілька десятків вітальних фраз, написаних фарбою на асфальті, з'явились на проїжджій частині вулиці 16 липня у Рівному. Хтось нестандартно привітав іменинника, який народився 11 вересня. Хто він? Що йому побажали? Дізнайтесь далі - і висловлюйте власну думку в коментарях!
До графіті на стінах рівнянам не звикати - це взагалі тема окремого матеріалу. До поодиноких вітальних фраз, освідчень у коханні чи вибачень, написаних фарбою на асфальті - зазвичай під вікнами того, кому ці слова адресовані - також.

Ось, приміром, вітання, яке потрапило у об'єктив нашої фотокамери навпроти будинку на Міцкевича, 3 у Рівному. Подібних зразків "привітань на тротуарі" у місті можна знайти чимало - приміром, під вікнами гуртожитків водного університету на вулиці Чорновола.



Але нинішній випадок - особливий: не просто зізнання в коханні чи поодиноке вітальне речення, а ціле гроно позитивних мотивуючих фраз! "Будь особливим", "Цінуй те, що маєш", "Ти просто супер", "Прекрасно, що ти є" та ще кілька десятків словосполучень, які надихають, написані фарбою на асфальті в тупику вулиці 16 липня - там, де вона впирається в огорожу Соборної.







БІЛЬШЕ ФОТО

Про іменинника можна здогадатись із написів лише таке: народився він - 11 вересня (свідчить дата, яку залишили на асфальті автори вітань), і це саме "він", а не "вона" (одна з фраз стверджує: "Ти класний друг і брат").



ДИВИТИСЬ БІЛЬШЕ ФОТО

Можливо, автори вітання - активісти якоїсь мололіджної громадської організації Рівного, відомої креативними задумами - приміром, "Smart People" або "Яскраво"? А, може, це просто друзі, які вирішили зробити приємно дорогій їм людині? Цікаво було б, якби відгукнулись автори ідеї - та сам іменинник! Маєте бажання - пишіть нам на info@ogo.ua або виходьте на контакт у коментарях до цього матеріалу, поспілкуємось!

А як ви ставитесь до подібних вітань? Можливо, вважаєте, що це - псування асфальту і завдання шкоди естетичному вигляду міста? Чи схиляєтесь до думки, що молоді, яка прагне самовиразитись через щирі слова вітань, варто залишати таку можливість, а сірого і безликого в місті й так вистачить?!.. Висловлюйте свої думки в коментарях!

БІЛЬШЕ ФОТО





На правах реклами