Ми у Facebook
18.09.2013, 14:14

Фізособи – власники нерухомості мають звірити дані про житло

До уваги фізичних осіб – власників житлової нерухомості!
Державна податкова інспекція у м. Рівному Головного управління Міндоходів у Рівненській області з метою правильності нарахування податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, звертається до власників житлової нерухомості, які мають у власності квартири (їх частки) незалежно від їх кількості, площею більшою ніж 120 кв. метрів, житлові будинки (їх частки) незалежно від їх кількості, площею більшою ніж 250 кв. метрів або квартири та житлові будинки (їх частки) сумарною площею більшою, ніж 370 кв. метрів.

Нові правила сплати податку на нерухомість: пільги збільшено, термін сплати перенесено

Власники таких об’єктів житлової нерухомості на підставі оригіналів документів про право власності на об’єкти житлової нерухомості та про житлову площу таких об’єктів можуть до 31.12.2013 року звернутися до податкового органу за місцем проживання про проведення звірки даних щодо таких об’єктів.

Для проведення звірки громадяни, місце реєстрації яких м. Рівне, можуть звернутися до податкової інспекції за адресою: м. Рівне, вул. Відінська, 8, кабінет №302 або за телефоном 28-07-79.

Про це повідомили в Інформаційно-комунікаційному відділі ГУ Міндоходів у Рівненській області.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ