Ми у Facebook
19.09.2013, 05:12

Ахметову дозволили купити "Укртелеком"

Антимонопольний комітет України дозволив кіпрській компанії SCM Financial Overseas Limited купити компанію UA Telecominvest Limited. Після покупки SCM опосередковано стане власником 92,79% акцій телекомунікаційного оператора "Укртелеком". Про це говоритися в повідомленні АМКУ.
Відомство встановило, що концентрація не призведе до монополізації або суттєвого обмеження конкуренції на ринках надання послуг фіксованого телефонного зв'язку, послуг доступу до мережі Інтернет та послуг надання в користування каналів зв'язку, пише Укрбізнес.

"Укртелеком" звільнив півтори тисячі працівників

АМКУ також врахував той факт, що учасники концентрації діють на регіональних ринках надання послуг місцевого телефонного зв'язку в межах територій, що обслуговуються власними мережами, а тарифи на ці послуги регулюються Національною комісією регулювання зв'язку.
Також відомство вважає, що ухвалене рішення дозволить не тільки зберегти існуючу інфраструктуру зв'язку "Укртелекому", а й залучити інвестиції для її модернізації.

"Укртелеком" перепродано невідомо кому

Як уже повідомляв OGO.ua, група СКМ купує у австрійської групи EPIC контроль над "Укртелекомом". Таким чином, Група СКМ стала власником компанії UA TELECOMINVEST LIMITED і, відповідно, отримала контроль над 92,79% акцій ПАТ "Укртелеком".





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ