Ми у Facebook
19.09.2013, 16:07

У Карпатах випав перший сніг - далі прогнозують заморозки

У Карпатах випав перший сніг та сталися перші заморозки.
Після кількох днів сонця до країни прийшли дощі та похолодання. Заливатиме на заході, в південних регіонах чекають на грози, і в центрі країни дощитиме безперервно, йдеться у сюжеті ТСН.

Як повідомляє ru.OGO.ua, починаючи з 20 вересня і до кінця місяця, у більшості областей України буде дощова погода. На заході України значно підніметься рівень води у річках.

Перший у цьому році сніг випав на Чорногорському хребті у Карпатах. За даними Держслужби з надзвичайних ситуацій, шар снігу становить близько 6 см.

Погода на Рівненщині: до кінця тижня дощі

Синоптик Наталя Діденко проте зазначила, що лякатися не варто. Адже це високогір'я, а снігу і морозів по всій Україні поки що не буде.

«Але похолодання йде, і на жаль, переважно холодна і дощова погода втримається по всій країні. Тобто бабине літо переноситься поки що на жовтень», — зазначила синоптик.

Прогноз погоди для рибалок у Рівному: вересень 2013

Тому городникам варто подбати про врожай, який іще не зібрали з полів, щоб він не постраждав від заморозків.

А от грибники можуть сміливо вирушати на своє тихе полювання, адже дощова погода цьому сприяє. Але варто бути максимально обережними у лісі: на Рівненщині почастішали випадки укусів зміями та отруєння грибами.





На правах реклами