Ми у Facebook
02.10.2013, 18:13

У Донецьку на "Манчестер Юнайтед" чекає холод і шторм [Анонс]

У середу, 2 жовтня, до України повертається Ліга Чемпіонів. Донецький "Шахтар" на "Донбас-Арені" прийматиме гранда європейського футболу - англійський "Манчестер Юнайтед".
Матч "Шахтар" - "Манчестер" стане двобоєм лідерів, адже свої перші матчі у групі обидві команди виграли.

Нагадаємо, що "Шахтар" в Іспанії переміг "Реал Сосьєдад" із рахунком 2:0, а "Манчестер" вдома із рахунком 4:2 здолав німецький "Байер".

Футбол. Ліга Чемпіонів УЄФА: "Шахтар" розпочинає з виїзної перемоги!

Обидва клуби підійшли до гри в не зовсім оптимальному психологічному стані, адже у своїх національних чемпіонатах втратили очки в останніх турах - "Манчестер" програв 1:2 "Вест Бромвічу", а "Шахтар" не зміг переграти донецький "Металург" - 2:2.

Щодо кадрових питань, то у "Шахтаря" всі в бійці в строю, а у "МЮ" не зіграє один з провідних захисників Ріо Фердінанд.

Зважаючи на те, що зовсім нещодавно у відборі на Чемпіонат Світу збірна України розійшлася миром зі збірної Англії, то у "Шахтаря" є ще один гарний стимул схилити таки шальки терезів україно-англійського протистояння на користь нашої держави.

Футбол. Україна не зуміла "дотиснути" Англію - бойова нічия у підсумку

Нагадаємо, що у грі проти України грали представники "МЮ" Філ Ягелка, Том Клеверлі та Ешлі Янг, а за українську збірну виступали "гірники" Андрій Пятов, Олександр Кучер, В'ячеслав Шевчук й Тарас Степаненко.

До слова, командам, ймовірно, доведеться боротися не лише з суперниками, але й з погодою, адже за повідомленням Гідрометцентру у час матчу в Донецьку оголошене штормове попередження - сильний вітер до 20 м/с, дощ й температура не вище 6 градусів за Цельсієм.



Але, як довів Чемпіонат ЄВРО-2012, донецькі вболівальники вміють гарно вболівати за будь-якої погоди. Тоді гру України та Франції перервали через неймовірну зливу.

Цікаво, що у матчі юнацьких складів "Шахтаря" й "Манчестера" гору взяли українські хлопці - 2:1.

Початок матчу - 2 жовтня, 21.45
Трансляція - ТРК "Україна"





На правах реклами