Ми у Facebook
05.10.2013, 16:12

14-15 місця. Юрій ВОЗНЮК. Депутат у режимі онлайн

Юрій ВОЗНЮК
Народний депутат України
Якщо ви не бачили, як Юрій Вознюк збирає гриби або копає картоплю — про це розкаже соціальна мережа Facebook. Наймолодший народний депутат від Рівненщини загалом активно використовує інтернет для власного просування. “Продвинутий” виборець має змогу дізнатись не лише особисті подробиці життя свого обранця, а й, приміром, те, що 33-річний батько трьох дітей Юрій Вознюк нещодавно зареєстрував законопроект про надання оплачуваної двотижневої відпустки батьку новонародженої дитини. А після спілкування з хворими, які користуються апаратом “штучна нирка”, в депутата з'явилась думка підготувати законопроект про трансплантацію органів.

Хто не користується інтернетом, але ходить вулицями Рівного — має змогу дізнатись із сітілайтів, що Юрій Вознюк закінчив Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем'янчука. (Значно менше людей знає, що Вознюк продовжує вчитися і нині – у вільний від депутатства час працює над дисертацією "Фінансування інвестиційної діяльності підприємств нафтогазової промисловості", аспірант Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана). Ректор МЕГУ Анатолій Дем'янчук на недавній зустрічі студентів із нардепом зробив своєму випускникові доволі щедрий комплімент — він висловив надію, що заклад пишатиметься Вознюком не тільки як народним депутатом, а й майбутньому – як Президентом України.

Важко сказати, як там складеться у Вознюка з президентством, але один виборчий рекорд він уже поставив – на парламентських виборах-2012 за Юрія Вознюка проголосували 48,32% із 175 174 виборців – 51 651 мешканців округу. Як виявилось, серед депутатів-мажоритарників це третій результат по Україні.

Одна з найсвіжіших законодавчих ініціатив Юрія Вознюка, яка отримала підтримку колег-парламентарів, – постанова про відзначення на державному рівні 900-річчя селища Клевань Рівненського району.





На правах реклами