Ми у Facebook
05.10.2013, 16:24

11 місце. Олексій ГУБАНОВ. Ідеолог “Волині туристичної”

Олексій ГУБАНОВ
Заступник голови Рівненської облдержадміністрації
У гуманітарній сфері, якою опікується Олексій Губанов, за понад три роки його перебування на посаді заступника голови облдержадміністрації реалізовано чимало проектів, які прикрасять будь-яке “портфоліо” обласної влади. І справді, голова Рівненської облдержадміністрації Василь Берташ, розповідаючи про досягнення області, неодмінно згадає як не проект “Волинь туристична”, так іміджеві заходи з популяризації рівненського бурштину, як не Форум з агрологістики, так відкриття та подальшу розбудову культурно-археологічного комплексу “Пересопниця”, а до цього всього Олексій Губанов доклав чимало особистих зусиль.

"У нашого краю величезний туристичний потенціал, ми повинні його використати якнайкраще”, — переконаний амбітний заступник рівненського губернатора — і зізнається, що як головний ідеолог і організатор проекту “Волинь туристична” справді “хворіє цим”: “Так, це невиліковно. Тому що, якщо ті, хто створює та реалізовує подібні проекти, самі не вірять у можливість втілення їх у життя, то з цього нічого і не вийде”.

Впевненості у власних силах, помноженої на бізнесовий та політичний досвід, самодисципліну і вміння мислити стратегічно Олексію Володимировичу справді не позичати. Тому потужні політичні перспективи депутата Рівнеради від Партії регіонів уже двох скликань — поза сумнівами. Як і те, що, зусиллями Олексія Губанова і команди однодумців, яку він згуртував навколо розробки та реалізації проекту “Волинь туристична”, наш край справді отримає імпульс для розвитку як туристично привабливий регіон.

“Люди звикають їздити подорожувати десь далеко і часом навіть не знають, що історична Волинь має так багато цікавого та пізнавального, — каже Олексій Губанов. — Саме це може і повинно стати основою екскурсійної діяльності в нашому регіоні. Кожен туристичний об’єкт окремо не буде таким потужним, але все це разом, як спільна історія та мережа об’єктів, дозволятиме людині осягнути усю глибину та велич Волинського краю”.





На правах реклами