Ми у Facebook
07.10.2013, 09:44

Рівненські гирьовики - найкращі в світі [+Фото]

Днями у Греції завершився Чемпіонат світу з гирьового спорту. Участь у змаганнях брала й збірна України, до складу якої увійшло кілька рівненських спортсменів, які стали одними з найкращих у команді.
Збірна України взяла участь в Чемпіонаті світу з гирьового спорту, який проходив у Греції, в передмісті Афін - місті Лутракі.

До складу української команди увійшли й троє спортсменів з Рівного - майстер спорту міжнародного класу, діюча чемпіонка України Оксана Маліновська, майстер спорту України, срібний призер Чемпіонату України Іван Макаренко та майстер спорту України, срібний призер чемпіонату України серед юніорів Іван Сердюк.

Після холодної та дощової рівненської погоди на наших спортсменів у Греції чекало яскраве сонце й тепле море. І така зміна обстановки вплинула на наших спортсменів позитивно - всі вони повернулися з Чемпіонату з нагородами!

Чоловіки на змаганнях зуміли вибороти дві срібні нагороди - Іван Сердюк здобув срібло серед юніорів, а Іван Макаренко став срібним призером серед дорослих.



Найкращий результат продемонструвала Президент Рівненської обласної Асоціації гирьового спорту Оксана Маліновська - вона у ваговій категорії до 60 кг стала Чемпіонкою світу!

По завершенню змагань відбулась естафета серед чоловічих команд різних країн (5 учасників виконували вправу по 2 хв). У поштовху золото в складі збірної України здобув Іван Сердюк, а у ривку він же отримав срібло.



Загалом у чемпіонаті брали участь 9 країн: Україна, Італія, Греція, Росія, Білорусь, Франція, США, Казахстан, Татарстан та Узбекистан.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ