Ми у Facebook
10.10.2013, 06:16

Рівне: Галина Кульчинська прокоментувала пропозицію Миколи Кучерука

Заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська прокоментувала пропозицію в.о. голови РОО ВО "Батьківщина", народного депутата України Миколи Кучерука, стати в.о. голови міської організації ВО "Батьківщина".
Як вже повідомляв OGO.ua, 8 жовтня бюро обласної організації "Батьківщини" вирішило звернутись до Політради партії з пропозицією відсторонити Марію Конощук від виконання обов'язків голови Рівненської міської організації ВО "Батьківщина", а також члена міського та обласного бюро "Батьківщини". На посаду в.о. голови міської організації "Батьківщини" бюро рекомендувало депутата обласної ради, заступника міського голови Рівного Галину Кульчинську.

У рівненській "Батьківщині" - зміна обличчя. Жіночого


Ми вирішили запитати у самої Галини Григорівни про її ставлення до такого рішення і чи не збирається вона відмовитися від такої пропозиції.

– Ви повинні розуміти, що я би збрехала, якби сказала, що нічого про це не знала і зі мною про це ніхто не говорив. Зі мною була розмова Кучерука два тижні тому, і він мені навів серйозні аргументи. Микола Герасимович бачив мене за різних обставин, бачив і на бюро міської організації по земельних питаннях... Потрібно розуміти усю процедуру: людина, яка не є членом бюро міської організації, не може його очолити. Бюро організації — Марія Василівна, Запорожець, Нестерук, Рязанов, Першогуба, Люда, Крамарець... Тому коло вибору — це не велика організація, а незначне коло людей, - пояснила заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська. - Я дуже багато від чого відмовлялася, адже коли ти робиш вибір, то мусиш розуміти, в яких обставинах після цього опинишся. Цього разу я не відмовилася.

- А те, чи буде Кульчинська головою міської організації партії "Батьківщина", то це вирішить безпосередньо політрада у Києві. Спочатку людину призначають виконуючим обов’язки до конференції. Можлива ситуація, що Марія Василівна (Конощук – прим. ред.) буде оскаржувати це рішення, - розповідає Галина Григорівна. - Якщо так станеться, то, враховуючи усю неоднозначну ситуацію у міській партійній організації, потрібно буде діяти і як кризовий менеджер зсередини по відношенню з людьми, і відновлювати рівень довіри людей до партії "Батьківщина".





На правах реклами