Ми у Facebook
10.10.2013, 12:33

У Рівному мікрорайон обнесуть парканом [+Фото]

У мікрорайоні Ювілейний у Рівному продовжуються нововведення.
Один з мікрорайонів Рівного - Ювілейний - останнім часом все частіше потрапляє у хроніки. На щастя, не кримінальні, а новинні. Розпочалося все із встановлення у спальному мікрорайоні парканів, які раніше розміщалися у центрі міста. Нагадаємо, вже стало традицією замінювати чавунні паркани на оцинковані у центральній частині Рівного почали у 2011 році. Старі ж вирішили перенести у місця, де найчастіше стаються ДТП за участю пішоходів.

Заради безпеки пішоходів, на одному з найбільш небезпечних перехресть Ювіленого - вулиць Вербова та Макарова - згодом встановили світлофори. Щоправда, працювати вони почали за кілька місяців після встановлення.

За тим нарешті облаштували зупинку громадського транспорту поблизу поліклініки №3 на вулиці Макарова. Тепер же для ще більшої безпеки пішоходів ділянку неподалік поліклініки, яку незважаючи на працюючі "кнопкові" світлофори чимало пішоходів перебігала, вирішили огородити все такими ж чавунними парканами.

Частину парканів вже встановили.



А на решті ділянки - встановили стовпчики.









Добрий задум між тим може отримати не зовсім приємні наслідки. Адже за парканом може опинитися і прохід до поліклініки, передбачений для візочків та тих, кому складно підніматися сходами.



Проте, сподіваємось, комунальні служби помітять це, і не перекриють прохід у лікувальний заклад значній частині його регулярних "відвідувачів". А заодно, можливо, ще й приведуть до ладу цей прохід.





На правах реклами