Ми у Facebook
11.10.2013, 15:21

Сьогодні футбол Україна - Польща: битва за життя на Чемпіонаті світу 2014 [Анонс]

До уваги усіх уболівальників футболу! Сьогодні, 11 жовтня, у Харкові на стадіоні "Металіст" відбудеться матч Україна - Польща. Головний тренер, колишній тренер рівненського "Вереса" Микола Фоменко закликав фанатів гаряче уболівати за Україну, але без провокацій.
Головний тренер національної збірної України Михайло Фоменко звернувся до вболівальників перед важливим відбірковим матчем ЧС-2014 Україна - Польща. І попередив, що порушення можуть обернутися для команди найгіршим чином.

Тим часом тренер збірної Польщі зізнався: у нас мало шансів проти України. Хоча Вальдемар Форналік проаналізував помилки у першому матчі з українцями і спробує не повторити їх у Харкові.

Нагадаємо, тренери Національних збірних України та Польщі вже оголосили список футболістів, що готуватимуться до відбіркового матчу Чемпіонату світу 2014 року між цими командами.

Іще трохи раніше усіх порадувала звістка, що на матчі таки будуть уболівальники. Адже за рішенням дисциплінарного комітету Міжнародної федерації футболу на підставі доповіді спостерігача організації FARE про расистські і дискримінаційні прояви було прийняте рішення, що відбірковий матч Чемпіонату світу-2014 між збірними України та Польщі 11 жовтня в Харкові пройде без глядачів.

Дивитися матч Україна - Польща можна на каналі Інтер. Початок о 21.00.

Онлайн-трансляцію матчу можна буде перглянути на таких сайтах:

prosport.tsn.ua

live.ua-football.com

soccer365.ru

ru.golos.ua

sport.bigmir.net

uafootball.org.ua

sportum.com.ua

У відбірковій групі Н, в якій ведуть між собою боротьбу збірні України і Польщі, зараз наступний розклад:

1. Англія - 4 перемоги, 4 нічиї - 16 очок
2. Україна - 4 перемоги, 3 нічиї, 1 поразка - 15 очок
3. Чорногорія - 4 перемоги, 3 нічиї, 1 поразка - 15 очок
4. Польща - 3 перемоги, 4 нічиї, 1 поразка - 13 очок
5. Молдова - 1 перемога, 2 нічиї, 5 поразок - 5 очок
6. Сан-Марино - 8 поразок - 0 очок

До речі, прес-служба ФК "Металіст" закликає уболівальників прийти на стадіон заздалегідь і взяти участь в модульному шоу, яке має повністю охопити стадіон, йдеться на ru.OGO.ua.

Отже, сьогодні свято футболу подарує глядачам справжнє видовище не лише на полі, а й на трибунах стадіону.






На правах реклами