Ми у Facebook
13.10.2013, 09:37

На Рівненщині проходять "Сімейні перегони"

13 жовтня на Рівненщині відбувається другий етап обласної спортивно-
інтелектуальної гри «Сімейні перегони. Екостадіон».
Змагання першого етапу вже пройшли у населених пунктах області. Загалом у них взяли участь понад 3 тисячі мешканців Рівненщини, повідомили у обласному центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Родини змагалися за довільними програмами, які, щоправда, обов’язково стосувалися туризму.

Нині ж, 13 жовтня, "Сімейні перегони" відбуваються на рівні районів та у містах обласного значення. Вже на цьому етапі учасники демонструватимуть свою спритність у естафетах, кататимуться на велосипеді та вирішуватимуть інтелектуальні завдання.

Сім’ї-переможці потраплять до третього етапу, який відбудеться вже 20 жовтня. Там і визначать учасників суперфіналу гри «Сімейні перегони. Екостадіон», який запланований у травні. Його мають намір провести в одному із найбільш мальовничих куточків Рівненщини — «Надслучанській Швейцарії».

На Рівненщині визначили переможців конкурсу "Сімейні перегони"

Нагадаємо, "Сімейні перегони" – спортивно-інтелектуальна гра, яка не має аналогів в Україні, популяризує здоровий спосіб життя та рухову активність. Необхідна умова – учасники не просто команда гравців, а сім’я. Ініціатор змагань – заступник голови Рівненської облдержадміністрації Олексій Губанов. Нинішній сезон спортивно-інтелектуальної гри «Сімейні перегони» - вже четвертий. За словами Олексія Губанова, цьогорічні змагання пов’язані з туризмом, адже Рівненщина має значний потенціал саме в цій сфері. А зважаючи на велику кількість охочих брати участь, четвертий сезон матиме не чотири, а шість турів.

Олексій ГУБАНОВ. Ідеолог “Волині туристичної”





На правах реклами