Ми у Facebook
17.10.2013, 13:17

Чому не ремонтують проблемні дороги Рівного?

За словами міського голови Рівного Володимира Хомка, гроші на ремонт доріг можуть прийти тільки у грудні.
- Вся трагедія рівненських доріг не в грошах, які я прошу у держави. Я маю наші з вами, рівненські, зароблені гроші, маю їх на рахунках і я не можу взяти їх з казначейства. От у чому трагедія. У нас є 12 мільйонів — це субвенція з держави. Я так розумію, що вони цього року пропадуть, бо якщо вони прийдуть у грудні — неможливо буде асфальтувати? - зазначив мер. - А 18 своїх я не можу взяти. Це ж грабіж серед білого дня. Нам треба дозволити відкрити рахунки, хай це буде державний банк, але рахунок окремий від рахунку уряду. В чому наша трагедія? Уряд і ми тримаємо гроші в одному казані, але ж ми всі розуміємо, що в уряду рука більша і довша. Це все одно, що якби мені не вистачало грошей на асфальтування доріг, і я познімав їх з депозитів рівнян. Хорошу справу роблю. Але вам, з вашим депозитом, яке діло до мого асфальтування? Так і мені яке діло, що їм не доплачують? Рівнянам яке діло? Їх турбують погані дороги. Дайте нам витратити свої гроші.

Рівне: Відремонтують дороги, по яких Хомку соромно їздити


За словами мера, “казначейство заблокувало все”. Саме тому, мовляв, не відшкодовуються гроші за перевезення пільговиків, ремонт шкіл та інше.

Чим "забинтували" центральну вулицю Рівного?

- У міста Рівного зараз 11 мільйонів зареєстровано в казначействі, які не проплачені. Є речі, які можна терпіти, а є речі, які терпіти не можуть. Це дахи і асфальт. У нас залишився місяць хорошої погоди, а в грудні ці гроші вже нікому не потрібні, - зазначив Володимир Хомко під час відеоконференції на сайті rivnepost.rv.ua.





На правах реклами