Ми у Facebook
29.10.2013, 13:23

Юні моделі продемонструють свої таланти у конкурсі "Міні-Міс та Міні-Містер Рівненщина 2013" [+Фото]

У понеділок, 28 жовтня, у приміщенні МА „Панна” відбувся кастинг юних модників, які попередньо показували свої таланти організаторам проекту та усім присутнім. Мета талановитих діток – перемогти у Другому Рівненському регіональному фестивалі краси та таланту "Міні-Міс та Міні-Містер Рівненщина 2013”.
Загалом, у конкурсі мають змогу взяти участь хлопчики та дівчатка як з Рівного, так і з області, віком від 4 до 14 років. Модельне агентство „Панна” планує провести три кастинги. Перший відбувся декілька днів тому, а другий – вчора, 28 жовтня. За словами організаторів, всього планується залучити до конкурсу не більше 22 дітей.

- Дитячий конкурс МА „Панна” проводила у 2002 році, тоді він називався „Ясочка”. З певних причин ми довгий час не проводили подібного роду фестивалі. Тоді у конкурсі брали участь як дорослі моделі, так і діти. Такий формат не дуже себе виправдав, адже діткам було приділено мало уваги. Пройшов час, і в тому році ми вирішили провести перший фестиваль краси та таланту „Міні-Міс Рівненщина 2012”, ну і, звичайно, сьогодні він має своє продовження, – зазначила директор МА „Панна” Вікторія Дембіцька.





У цьому конкурсі головним буде талант дитини. Обиратимуть їх не по зовнішності, а по тому, як вони зможуть себе представити.





- Якщо це буде примха тільки батьків, а сама дитина не бажатиме виступати перед публікою, тоді залучати її до конкурсу не будемо, адже нікому не потрібно психологічно травмувати дітей, - наголошує Вікторія Дембіцька. - Фінал „Міні-Міс та Міні-Містер Рівненщина 2013” відбудеться 22 грудня на території ТРЦ „Екватор”.



До речі, визначати найкращих буде журі, до складу якого увійдуть частково партнери конкурсу, представники ЗМІ та знамениті моделі МА „Панна”.




Загалом, конкурс буде складатися із таких етапів:


- презентація учасників;
- відеоролики, які будуть презентуватися на ТРК „Рівне 1”;
- фотосесія на території ТРЦ „Екватор” для створення буклету конкурсу.



Сама конкурсна програма фестивалю включає три основних виходи:

1. Представлення учасниці в арт-костюмі з логотипом „Міні-Міс та Міні-Містер Рівненщина”.
2. Домашнє завдання – презентація талантів: танок, пісня, мізансцена тощо. Кожне домашнє завдання має бути підготовлене заздалегідь. Тривалість виступу чітко регламентована – 2 хв. Домашні завдання, що перевищують часовий ліміт 2 хв. будуть дискваліфіковані.
3. Дизайнерська колекція.
4. Церемонія нагородження – у довгих до підлоги пишних бальних сукнях яскравих кольорів.

Усі учасники отримають пам`ятні призи (діадеми, стрічки, дипломи) та подарунки від організаторів та спонсорів.

Якщо ви бажаєте, щоб ваша дитина взяла участь у конкурсі „Міні-Міс та Міні-Містер Рівненщина 2013” - зателефонуйте за номерами (0362) 24-00-45 або (098) 831-88-38.





На правах реклами