Ми у Facebook
03.11.2013, 18:00

Діловий гороскоп на листопад 2013 року: робота, кар'єра, бізнес

Діловий успіх залежить не тільки від розуму, таланту, наполегливості та професійних якостей, а й від везіння, здатності у потрібний момент опинитися в потрібному місці.

Період з 1 по 5 листопада - вдалий для прояву власних підприємницьких талантів. У цей час добре починати роботу над самостійними бізнес-проектами. Навіть якщо ваші ідеї не зустріли підтримки, засмучуватися не варто: шанс втілити їх у життя все-таки є. У цей час дуже складно буде провести грань між діловими та неформальними, дружніми відносинами. Якщо є можливість, зустрічайтеся з керівництвом і колегами у неофіційній обстановці, спілкуйтеся на абстрактні теми - це допоможе знайти спільну мову, об'єднатися для вирішення виробничих або творчих завдань. Якщо ви розраховуєте найближчим часом піднятися кар'єрними сходинками, то в ці дні будьте особливо рішучі й енергійні, адже саме зараз можна привернути до себе увагу потрібних людей.

Кому в Украине легче найти работу?

6 і 7 листопада - досить складні дні для вирішення важливих справ, тож у цей час на успіхи розраховувати не варто. Навіть дуже хороші ідеї навряд чи вдасться втілити в життя, а від дрібних невдач, які здаються справжніми катастрофами, втрачається інтерес до справи, зникає трудовий ентузіазм. Але не опускайте руки і не ставте хрест на планах, які в ці дні не вдасться реалізувати - пізніше до них можна буде повернутися.

Гороскоп на тиждень 4 - 10 листопада

У період з 8 по 14 листопада прислухайтеся до своєї інтуїції - саме вона підкаже, які угоди слід укласти, щоб не прогадати й отримати прибуток. У цей час підприємницькі таланти пробуджуються навіть у тих, хто довгий час вважав, що абсолютно не здатен до комерції та фінансових справ. Можна вкладати гроші в організацію культурних заходів, різноманітних фестивалів, конференцій та семінарів, майстер-класів: такі інвестиції досить вигідні.

10 самых престижных профессий в Украине

15 - 18 листопада - час затишшя у діловій сфері. У цей час не варто нічого робити; можна будувати плани на майбутнє й обговорювати їх з перевіреними партнерами та союзниками. Нові ділові контакти вимагають великої обережності, оскільки в цей час практично всі приховують свої справжні інтереси, що призводить до нерозуміння і конфліктів. Співпраця, що почалася в ці дні, навряд чи буде довгостроковою.

Дуже сприятливий з ділової точки зору період з 19 по 21 листопада. Особливі успіхи він обіцяє тим, хто за родом діяльності пов'язаний з важкою промисловістю, машинобудуванням, видобутком природних ресурсів. Бізнесменам, які прагнуть розширити свою справу, варто звернути увагу на зарубіжні ринки. Відносини з іноземними партнерами розвиватимуться інтенсивно і виявляться взаємовигідними.

ЩОДЕННИЙ ГОРОСКОП

У період з 22 по 26 листопада є шанс домогтися успіху тим, хто покладається тільки на власну працьовитість. Це час роботоголіків, сумлінних виконавців, які не завжди можуть похвалитися новими ідеями, але будь-які доручення виконують бездоганно. Керівникам, які шукають собі нових помічників та підлеглих, варто звернути особливу увагу на кандидатів, зустрічі з якими будуть призначені на даний період.

Мужчины работают ради денег, а женщины - ради удовольствия

Останні дні листопада проходять в розмовах, які дуже приємні, але користі приносять мало. Здається, що ділові переговори дуже продуктивні, але як тільки справа доходить до підписання угод, одна зі сторін починає сумніватися, тігнути час, переглядати умови. Це несприятливий час для тих, хто шукає роботу: потенційні роботодавці демонструють свою зацікавленість і багато обіцяють, але слова навряд чи дотримають.

Такая модная серая мышь: Осенью 2013 в тренде – аристократичный серый цвет

30 листопада - день, коли багато ділових питань вдасться вирішити за допомогою особистої чарівності.

Підготувала Галина Цуканова.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ