Ми у Facebook
04.11.2013, 12:45

У Рівному визначили кращих гирьовиків області (+ СПИСОК ПЕРЕМОЖЦІВ) [+Фото]

Юні та досвідчені спортсмени-гирьовики зібралися у неділю, 3 листопада, у спортивному залі "Інваспорту", де відбувся Кубок Рівненської області з гирьового спорту серед чоловіків та жінок та Фестиваль Рівненської області серед молодших юнаків та дівчат.
Загалом у змаганнях взяли участь близько 90 спортсменів з Сарненського, Дубенського, Здолбунівського, Рокитнівського районів, міст Рівного й Кузнецовська та один представник Хмельницької області.

У Рівному кращі гирьовики області розпочали змагання за Кубок

- Це своєрідне підведення підсумків цього року, - говорить президент Рівненської обласної Асоціації гирьового спорту Рівненської області Оксана Маліновська. - Спортсмени роблять собі прикидки на майбутні турніри, зокрема на найближчий турнір у Львові. Що ж до юних учасників, ці змагання проводяться щоб зацікавити їх та стимулювати займатися гирьовим спортом.



Неабияким стимулом для юних гирьовиків був той факт, що вони мали змогу позмагатися пліч-о-пліч з визнаними спортсменами, що вже мають світові досягнення.



- Для кожного спортсмена будь-які змагання, районні чи обласні, дуже важливі, - говорить гирьовик з Дубенщини, чемпіон світу Олексій Котвінський. - Ці змагання для мене - свого роду контрольне тренування, й не важливо, скільки разів ти ставав чемпіоном світу. Я не зазнаюся й не кажу, що не поїду виступати на область, адже треба бути прикладом для молодого покоління.



Цього року Олексій Котвінський здобув 2 звання чемпіона України і одного разу - чемпіона світу, а у цих змаганнях став і володарем золота Кубка області у вазі 70 кілограмів.

Рівненські гирьовики - найкращі в світі



Переможцями змагань у відповідних вагових категоріях стали:

Юнаки:

до 55 кг - Андрій Бондарчук (Дубенський район)
до 60 кг - Тарас Степанюк (Дубенський район)
понад 60 - Віталій Коблюк (Дубенський район)

Чоловіки:
До 60 - Мирослав Давидюк (м.Рівне)
65 кг – Юрій Будько (м.Рівне)
70 кг – Олексій Котвінський (Дубенський район)
75 кг – Юрій Чубаєвський (Дубенський район)
80 кг – Микола Фесюк (Дубенський район)
90 кг – Андрій Грицак (Дубенський район)
Понад 90 кг – Роман Васінський (м.Кузнецовськ)



Юніорки:
до 50 кг - Ірина Пінчук (Сарненський район)
до 60 кг - Ярослава Богданова (Сарненський район)
понад 60 кг - Людмила Зосюк (Сарненський район)

Жінки:
До 70 кг – Бондар Анастасія (Дубенський район)
Понад 70 кг – Максимчук Юлія (м.Рівне)

За словами Оксани Маліновської, незабаром на рівненських спортсменів чекають всеукраїнські змагання у Львові, що відбудуться наприкінці листопада.





На правах реклами