Ми у Facebook
05.11.2013, 14:03

Держказначейство залишилося з рекордно низькою сумою коштів на рахунку

На початок листопада залишок коштів на рахунку Держказначейства становив 410 млн грн, що є найнижчим показником за 10 років. У Рівному бюджетних призначень не вистачає на 2,5 місяці. Тобто йдеться про нестачу коштів приблизно у 30 мільйонів гривень.
Про це свідчать дані Єдиного казначейського рахунку (ЄКР) станом на початок місяця, опубліковані на офіційному сайті Державної казначейської служби України.

Чому не ремонтують проблемні дороги Рівного?

Згідно з даними Держказначейства, залишки коштів на Єдиному казначейському рахунку на 1 листопада 2013 склали 410 млн грн, що в десять разів менше, порівняно з показниками на 1 жовтня (4,073 млрд грн), а також у чотири рази менше в порівнянні з аналогічними показниками минулого року (1,762 млрд грн на 1 листопада 2012 року).
При цьому, сума залишків на Єдиному казначейському рахунку на початок листопада 2013 була найменшою з листопада 2003 року.

Рівненський голова підтвердив заяву мера Сум

Попередній мінімум коштів на ЄКР був зафіксований у січні 2013 року (458 млн грн).

Нагадаємо, через відсутність коштів Держказначейство не фінансує ряд бюджетних програм.

Ця проблема торкається й Рівного. Як зазначив міський голова Рівного Володимир Хомко, “казначейство заблокувало все”. Саме тому, мовляв, не відшкодовуються гроші за перевезення пільговиків, ремонт шкіл та інше. Через це також не ремонтують проблемні дороги Рівного.





На правах реклами