Ми у Facebook
20.11.2013, 16:43

Футболіст Владислав Ващук потрапив у страшну ДТП

Колишній футболіст національної збірної України Владислав Ващук потрапив в аварію і наразі знаходиться в реанімаційному відділенні однієї з київських лікарень у досить важкому стані.
ДТП трапилась сьогодні, 20 листопада. Про це повідомляє столичне ГУ МВС України. Аварія сталася в Святошинському районі Києва близько 7-ї ранку.

Машина футболіста марки „Тойота” врізалась у вантажівку „Форд”. За попередніми даними, Ващук намагався зробити різкий маневр і обігнати праворуч, але, з невстановлених причин, маневр закінчився зіткненням двох автівок.

Артем Мілевський у Туреччині вщент розбив своє Ferrari [Фото+Відео]

Найбільше постраждало авто Владислава, задня частина якого розбита повністю.

Сам футболіст у важкому стані з численними травмами перебуває в реанімаційному відділенні однієї з київських лікарень. Водій вантажівки ушкоджень не зазнав.

Наразі проводяться слідчі дії.

На персональній сторінці у Facebook колишня дружина Ващука, Маргарита Січкар, залишила повідомлення:

"Всем, кто переживает и интересуется состоянием Владислава Ващука, хочу сообщить, что его состояние средней тяжести: сломаны ребра и ушиб легкого. Руки, ноги и голова целы. Сейчас он пока еще находится в реанимации. Просьба к журналистам: не беспокоить персонал больницы. И не обрывать мне телефон! Подробностей аварии не знаю. Выясняет милиция".





На правах реклами