Ми у Facebook
20.11.2013, 18:02

У шоу "Холостяк" офіційно оголосили нового героя [+Фото]

Йому 30 років, він власник інвестиційної групи, і він - новий герой української версії проекту "Холостяк"!
Шанувальниці проекту "Холостяк" довго думали й гадали, хто ж стане наступним героєм українського шоу. І ось 19 листопада стало офіційно відомо, що ним стане кароокий бізнесмен зі Львова Костянтин Євтушенко.

"У житті кожного чоловіка настає момент, коли робота та інтереси вже не надихають його на подвиги. І він починає шукати ту, якій хочеться подарувати плоди своєї праці, розділити переживання, якими б вони не були, - цитує нового холостяка holostyak.stb.ua. - Я досяг якраз такого етапу. Я мрію про стосунки, побудовані на почутті любові і поваги, коли дві людини дивляться в одну сторону. Мрію, щоб поруч зі мною була сильна і одночасно жіночна дівчина, яка вміє бути щасливою, але добре знає, що таке смуток. Упевнений, моя майбутня обраниця дотримується традицій та сімейних цінностей, і за будь-яких обставин буде для мене добрим порадником і опорою", - пояснив свою участь у шоу "Холостяк 4" Костянтин.

Холостяк №2 — нащадок царської династії Романових Френсіс Метью

Нагадаємо, за умовами проекту "Холостяк" 25 учасницям доведеться пройти чимало випробувань. У фіналі опиняться лише п'ять з тих, хто продовжить боротьбу за серце холостяка. Попередніми холостяками стали: танцюрист Максим Чмерковський, Френсіс Метью Романов і пластичний хірург Андрій Іскорнев.

Телешоу: новий холостяк — протилежність Максима



Главным героем шоу «Холостяк 4» станет украинский политик


Попередні учасники реаліті-шоу "Холостяк":


Максим Чмерковський


Френсіс Метью Романов


Андрій Іскорнєв





На правах реклами