Ми у Facebook
03.12.2015, 19:45

Як правильно написати з дитиною лист Діду Морозу

Кожен з нас пам'ятає як батьки пропонували написати лист Діду Морозу та замовити у нього бажаний подарунок. Напередодні Нового Року ми пропонуємо вам кілька порад, які допоможуть правильно написати та оформити лист Діду Морозу.
Важливо, щоб дитина писала лист для Дідуся Мороза у хорошому настрої, адже добре, щоб це святкування асоціювалося в малюка з чимось цікавим та веселим.

Заздалегідь підготуйте папір, з якого будете виготовляти лист і продумайте, як приблизно він буде виглядати. Поясніть дитині, що важлива його фантазія, і що б вона не зробила - це дуже сподобається Дідусю Морозу. Але наголосіть, що докласти зусиль все ж таки доведеться!

Привітання - це те, з чого розпочинається будь-який лист. Продумайте з малюком, як він би звернувся до Дідуся Мороза, якби побачив його. Запишіть усі можливі варіанти на аркуш, а найкращий з них впишіть у листівку.



Після привітання не потрібно одразу ж писати список подарунків, які хотілося б отримати до свята. Поясніть дитині, що на початку листа потрібно розповісти про себе, свої успіхи та про те, що нового відбулося у житті впродовж року. Це буде можливістю вам разом пригадати усі цікаві моменти, які були у вашому житті за рік. Крім того, не забувайте ще раз похвалити свого синочка чи доньку за досягнення, які вони тепер мають. Це стане стимулом для старання у наступному році.

ТОП-10 найбільш бажаних подарунків від Діда Мороза

Підготуйте привітання з Новим Роком Діду Морозу, впишіть це привітання у лист. Це можливість для дитини розвивати фантазію та попрактикуватися у написанні святкових вітань.

Складіть список подарунків, а не вибирайте тільки один. Зрозуміло, що ви не зобов'язані купувати усі подарунки одразу, але будете знати наперед, що можна подарувати малюку впродовж року на інші свята, чи що замовити родичам :). Якщо бажання дитини будуть неможливими для здійснення, то поясніть, що потрібно бути скромним, бо Дідусь Мороз повинен підготувати подарунки для усіх діток, а якщо так багато проситимуть усі, то решта залишиться без подарунків.

Яких дарунків чекають рівненські діти

Вкладіть лист у конверт та надійно запакуйте. Потрібно, щоб дитина була впевнена, що ви дійсно збираєтеся відправити цей лист. Самі ж можете його зберегти у себе і уявіть, як приємно буде вашим вже дорослим доньці чи сину подивитися на лист, який вони колись готували Діду Морозу.

Новий конкурс від Домовичка Кузі: “Святий Миколаю, до нас завітай!”

Пишіть листи Діду Морозу разом зі своїми дітьми і самі не забувайте мріяти, бо мрії збуваються!

Гарних вам свят!







На правах реклами