Ми у Facebook
25.11.2013, 01:21

Шоу "Голос країни": четвертим зірковим тренером стане Святослав Вакарчук

Принаймні саме так вирішили глядачі телеканалу "1+1", які взяли участь у інтернет-голосуванні, обираючи четвертого тренера проекту.
Святослав Вакарчук отримав більшість голосів учасників інтернет-голосування - 8255 із 25441. Нагадаємо, він був зірковим тренером проекту і в минулому сезоні. Тепер телеканалу "1+1" належить провести переговори і переконати лідера "Океану Ельзи" знову приєднатись до проекту, зазначає "Медианяня". У випадку ж його відмови домовлятись доведеться з Тіною Кароль - вона зайняла в інтернет-голосуванні друге місце.

Тіна Кароль заспіває у Рівному 26 листопада

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що тренерами "Голосу країни" в четвертому сезоні стануть Ані Лорак, Сергій Лазарєв і Тамара Гвердцителі. Четвертого ж зіркового наставника мали обрати самі глядачі.

Нині тривають кастинги для участі в четвертому сезоні проекту, який отримав назву "Голос країни. Перезавантаження". Загалом їх має відбутись шість. Вже пройшли кастинги у Донецьку та Харкові, найближчий, 30 листопада, відбудеться у Львові, далі, 7 грудня - кастинг у Дніпропетровську, наступного дня - в Одесі й, зрештою, 14-15 грудня відбудуться кастинги у столиці.

"Голос країни" повертається: чи будуть серед учасників рівняни?

А ось чи будуть серед учасників нового сезону "Голосу країни" рівняни - дізнаємось згодом!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ