Ми у Facebook
27.11.2013, 11:00

У Рівному зустріли смачний Новий рік [Фото+Відео]

Традиційно Новий рік зустрічають у ніч з 31 грудня на 1 січня. На телебаченні ж святкування починаються набагато раніше. Ось і телеканал "Рівне 1" вже наприкінці листопада відзначив прийдешній 2014 рік записом шоу "СмачнОГО Нового Року", яке транслюватимуть в ефірі Першого місцевого у новорічну ніч!
Зазвичай на телебаченні у новорічну ніч транслюють "блакитні вогники", на яких збираються відомі люди, співаки, актори, зірки телебачення і вітають усю країну з Новим Роком. У нашому місті телеканал "Рівне 1" також традиційно вітає усіх своїх глядачів святковим новорічним шоу. Цього ж року для глядачів Першого місцевого вирішили приготувати дещо особливе. Кореспонденту OGO.ua випала можливість краєм ока зазирнути за лаштунки знімального процесу та за місяць до Нового Року поринути у атмосферу справжнього свята!

- Цьогоріч ми вирішили поєднати кулінарне шоу та "блакитний вогник", - розповідає ведучий кулінарного шоу "СмачОГО", директор ТРК "Рівне 1" Віктор Данилов. - Впевнені, що це буде цікаво, адже героями кулінарного шоу "СмачнОГО" впродовж 100 випусків були відомі люди нашого міста.



Більше фото

А який же Новий Рік без Діда Мороза та Снігуроньки?! Звісно ж, вони завітали і на це смачне святкування! Не обійдеться на новорічному вогнику і без "перчинок". Саме таку номінацію отримають ті учасники передачі, які найбільше запам'яталися глядачам, ведучому та знімальній групі.



ТОП-5 найрейтинговіших випусків програми “СмачнОГО!”

Родзинкою "СмачнОГО Нового Року" буде не тільки присутність на шоу відомих рівнян, а й танцювальні та вокальні виступи, цікаві конкурси та аукціон. І, звісно ж, на смачному Новому Році не могло обійтися без апетитних страв від учасників програм та веселого, позитивного та святкового настрою!



Секрети кухні кулінарного шоу "СмачнОГО!"

Які ж гості завітали на святкування "СмачнОГО Нового Року", хто з них найбільше запам'ятався під час приготування страв та ще багато цікавого - дивіться у новорічну ніч на телеканалі "Рівне 1"!

Сюжет про зйомки шоу "СмачнОГО Нового Року" в ефірі телеканалу Рівне1




Більше фото






На правах реклами