Ми у Facebook
29.11.2013, 13:50

Федерація профспілок Рівненщини відзначила 65-річчя [+Фото]

Федерація профспілок Рівненської області відзначила 65 років з дня свого заснування. 29 листопада у Рівненському драмтеатрі відбулися урочистості з нагоди цієї події. В залі лунали найщиріші вітання від урочистих гостей. А найактивнішим учасникам профспілкового руху вручили грамоти та подяки.
Рівненська обласна рада профспілок створена першою міжспілковою конференцією професійних спілок 28 жовтня 1948 року. Цього року Федерація відзначає 65-річчя. Урочистості зібрали голів обласних федерацій профспілок, представників міської та обласної влади, а найголовніше - голів первинних профспілкових організацій.

- Ці люди заслуговують пошани, адже саме вони відстоюють права працівників. Тим самим саме профспілки стають найближчими до людей, - звернувся до присутніх голова Рівненської обласної державної адміністрації Василь Берташ. - Важливо, що профспілки завжди намагаються вирішити усі важливі питання шляхом діалогу.



Завтра Федерація профспілок Рівненщини відзначатиме 65-річчя

Присутні в залі могли не тільки почути про напрацювання та перспективи роботи Федерації профспілок Рівненщини, насолодитися святковим концертом, а найактивніші члени Федерації ще й отримали подяки Рівненської обласної ради та грамоти Рівненської міської ради і Рівненської обласної державної адміністрації.

Більше фото зі святкування

- Загалом в Україні є 8 000 000 членів профспілок, - говорить голова профспілок України Юрій Кулик. - І найголовніше їх завдання - підвищення соціальних стандартів та контроль соціальних виплат.

Федерація профспілок Рівненщини є однією з найчисельніших та найактивніших в Україні. А головні питання, які доводиться вирішувати її членам - це захист трудових та соціальних прав, а також єдність профспілокових організацій.

Екс-нардеп Микола Шершун очолив Федерацію профспілок Рівненщини

- Ми постійно проводимо виїзні президії, вивчаємо проблеми підприємств та намагаємося допомогти у їх вирішенні, - наголошує голова Федерації профспілок Рівненщини Микола Шершун.



Більше фото зі святкування


Щиро вітаємо Федерацію профспілок Рівненщини з почесним святом та бажаємо і далі стояти на сторожі інтересів працівників нашого краю!





На правах реклами