Ми у Facebook
07.12.2013, 21:31

8 грудня на Євромайдані молитимуться за Україну

У неділю, 8 грудня, на Євромайданах Рівного і Києва не лише мітингуватимуть, а й молитимуться.
8 грудня о 14 годині на майдані Незалежності у Рівному відбудеться спільний молебень за Україну, в якому візьмуть участь священики і віряни Української православної церкви Київського патріархату та Української греко-католицької церкви.

Молебень відбудеться і в столиці - 8 грудня о 8 ранку на майдані Незалежності відправлятиметься спільна Служба Божа за вільне волевиявлення українського народу, за краще життя, за християнські цінності, за тих хто пропав безвісти у ніч кривавого розгону Євромайдану, за Божу ласку та Покров Пресвятої Богородиці для народу України. Служба Божа відправлятиметься у наметі-капличці, ліворуч від стели, інформує RISU із посиланням на офіційний сайт храму УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій могилі.

Нагадаємо, у неділю, 8 грудня, о 12.00 у Києві пройде "Марш мільйону українців". Рівнян також запрошують до Києва на загальноукраїнську акцію протесту. А у нашому місті Народне віче на підтримку столичної акції має розпочатись годиною пізніше - о 13 годині. "Якщо не в Києві, то виходь у Рівному на майдан!" - закликають організатори акції.

Рівнян скликають на "Марш мільйону"

Фото zn.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ