Ми у Facebook
07.12.2013, 23:46

Українські спортсменки присвятили перемогу Євромайдану [+Відео]

Українські біатлоністки, які перемогли в естафеті на етапі Кубка світу в Австрії, підтримали акції на Євромайдані, отримуючи золоті медалі на п'єдесталі.
Як повідомляє "Українська правда" із посиланням на телеканал "Інтер", переможниці фінішували з державним прапором з написами "Разом до перемоги". Українські дівчата, отримавши медалі, вигукнули "За Майдан!". На це російський коментатор, як було чутно з трансляції, зазначив "Ну ось, і тут політика…".

Нагадаємо, 7 грудня жіноча збірна України з біатлону перемогла на етапі кубка світу в австрійському Хохфільцені. Старт естафеті дала наймолодша з втекли біатлоністок Юлія Джима, за нею свої етапи впевнено провели сестри Віта і Валя Семиренки. Фінішувала в естафеті, тримаючи в руках український прапор, з відривом майже у хвилину від найближчих переслідувачів капітан збірної Олена Підгрушна. Після цієї блискучої перемоги збірна України очолила залік естафетних гонок, а у Кубку націй потіснила росіянок і піднялася на другу позицію , відстаючи від Норвегії всього на 9 балів.



До слова, капітан української збірної 26-річна Олена Підгрушна цьогоріч вийшла заміж за 42-річного народного депутата України від ВО "Свобода" Олексія Кайду (до обрання народним депутатом працював головою Тернопільської обласної ради). Олена - також тернополянка.



Чемпіонка світу з біатлону Підгрушна виходить заміж за депутата від "Свободи"

Депутат-"свободівець" днями постраждав на Євромайдані: під час сутичок біля Адміністрації Президента йому цеглиною розбили голову, внаслідок чого Олексій Кайда потрапив до лікарні, повідомляє "Українська правда".





На правах реклами