Ми у Facebook
08.12.2013, 14:37

Архієпископ Любомир Гузар закликав учасників Євромайдану до молитви і праці

Екс-глава Української греко-католицької церкви архієпископ Любомир Гузар у неділю, 8 грудня, виступив перед багатотисячним мітингом на майдані Незалежності у Києві. Він наголосив, що Україна нині потребує великих змін і закликав українців до праці та молитви.
«Працюй так, як би все залежало від тебе, а молися до Господа, якби все залежало від нього», - сказав блаженніший Любомир. Він зазначив, що лише важкою працею ми зможемо «осягнути те, про що мріємо, що нам потрібно».

«Як ви знаєте, якраз за тиждень від сьогодні мають відбутися вибори у п’яти округах. Я певний, що між нами тут є жителі із тих округів. І я хотів би їх запитати: Що вони зробили, щоби вибори у їхніх округах були чесні? Що вони зробили, щоби усунути фальсифікації? Що вони зробили, щоби вибирати гідних кандидатів, людей, які можуть віддано служити громаді? Якщо вони щось зробили в тому напрямі, то їм честь і слава», - сказав першоєрарх. «Чому я згадав такий конкретний випадок? Бо я хочу, щоби ми всі були переконані, якщо будемо працювати, то осягнемо добрий результат», - додав він.

Архиєпископ Любомир також зауважив, що майбутнє наше залежить від Господа. «Молись до Господа так, як би все залежало від нього. Це правда. Від Бога залежить наша майбутність. Наша молитва - це не є прохання до Бога, щоби Він щось змінив. Наша молитва - це є прохання до Бога, щоби Він те здійснював, що від споконвіку призначене для нас. Молитва - це є прохання до Бога здійснити те, що Він постановив, коли ми починали бути самостійним народом». – наголосив екс-глава УГКЦ, повідомляє RISU.

Екс-глава УГКЦ кардинал Любомир Гузар - про кінець світу і міжконфесійні шлюби






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ