Ми у Facebook
10.12.2013, 09:20

Рівненщина: хто отримав звання "Заслужений працівник освіти України"? [+СПИСОК]

З нагоди Міжнародного дня інвалідів Президент України підписав Указ № 663/2013 "Про відзначення державними нагородами України". У ньому зазначено про присвоєння почесного звання «Заслужений працівник освіти України». Кому з рівнян присвоїли це звання? Читайте далі!
В Указі № 663/2013 "Про відзначення державними нагородами України" йдеться про присвоєння почесного звання «Заслужений працівник освіти України».

Так «За вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері соціального захисту та реабілітації інвалідів, багаторічну сумлінну працю та за високий професіоналізм» почесне звання «Заслужений працівник освіти України» присвоїли Євгенії Василівні Фалко.

Жінка працює директором комунального закладу «Клеванська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №1 І-III ступенів» Рівненської обласної ради. Директором цієї школи - інтернату Євгенія Фалко працює вже понад 14 років.


Хто у Рівному отримав нагороди від Президента?


Довідка

Клеванська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №1 І-III ступенів
заснована у 1963 році. Нині вона вважається однією з кращих в країні, де працюють із дітьми з проблемами зору. Поряд з навчально-виховною роботою педагогами та медпрацівниками запроваджено ще й корекційно-розвиткові заняття.

Письменника з Рівненщини висунули на здобуття Шевченківської премії

Нині там здобуває освіту 131 учень. Вихованців тут навчають за новітніми методиками, використовуючи сучасне обладнання. Завяки цьому діти із особливими потребами значно поліпшують зір та отримують ті ж знання, що й учні у звичайних навчальних закладах.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ