Ми у Facebook
13.12.2013, 12:12

Ялинки з Рівненщини роз'їдуться по всій Україні

Рівненщина славиться тим, лісові господарства краю багаті на ялинки та сосни. Так майже 100 тис. штук ялинок та сосонок готові цьогоріч подарувати гарний настрій на новорічно-різдвяні свята. Крім того, новорічні дерева з Рівненщини даруватимуть радість в домівках по всій Україні.
Рівненщина може забезпечити ялинками та соснами не тільки жителів області, а й подарувати радість жителям інших областей України.

- На сьогодні в області чекають на гуртових покупців з південних та східних областей України. Перші такі замовники вже є в ДП «Остківський лісгосп», що у Рокитнівському районі, - повідомляють у прес-службі Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Якою буде ціна новорічних ялинок на Рівненщині?

У ДП «Остківський лісгосп» розповіли, що гуртовими партіями, які передбачають довге транспортування, купують переважно сосни. Ялинкам же надають перевагу місцеві мешканці. Нині у лісгоспі на спеціальних плантація росте 16 тис. штук новорічних дерев.


На Майдані Незалежності у Рівному встановили новорічну ялинку [+Фото]


У зимовий час такі насадження особливо ретельно охороняються. З метою посилення контролю за охороною лісів від незаконних рубок в усіх лісогосподарських підприємствах створені спеціальні рейдові групи.





На правах реклами