Ми у Facebook
13.12.2013, 13:10

Афіша: що подивитися в кінотеатрах Рівного на вихідні [+Відео]

Анонси фільмів у кінотеатрах на 13-15 грудня та трейлери дявіться далі.

Кінопалац “Україна”


майдан Незалежності, 2 тел. 0362 63-55-85, 43-01-11 (автовідповідач), 63-39-74 (бронювання квитків)
www.kino.rv.ua

21/11—18/12 - Голодні ігри: У вогні



Зумівши вижити на безжальних Голодних іграх, Катніс Евердін і Піт Меларку повертаються додому. Але тепер вони в ще більшій небезпеці, оскільки своєю відмовою грати за правилами на Арені кинули виклик Капітолію.

28/11—18/12 Капітан Філліпс



На початку квітня 2009 року, поблизу берегів Африки, кілька сомалійських піратів атакують і намагаються захопити масивний контейнеровоз MV Maersk Alabama. Команда корабля активно чинить опір і зрештою не дає взяти себе в полон. Загарбники вимушені ретируватися і залишити судно на невеликому катері, прихопивши з собою немолодого капітана Річарда Філліпса...одні ігри повинні стати особливими, і цього разу в них беруть участь тільки переможці минулих років. Катніс і Піт змушені знову вийти на Арену, де будуть змагатися з найсильнішими. Правила гри змінюються. Арена ще небезпечніша, масштаб ще більший, ставки ще вищі!

28/11—17/12 Керрі



Непоказна старшокласниця на ім"я Керрі з народження має здібності телекінезу. Тиск з боку фанатично релігійної матусі і постійні знущання однолітків лише сприяє розвитку її надприродних здібностей. На випускному однокласники вирішують жорстоко пожартувати над нею, що призводить до фатальних наслідків.

12/12—18/12 Однокласники.ru: НаCLICKай вдачу



Круто, коли є кнопка, на яку тиснеш, і все стає по-твоєму! Саме така потрапила в руки молодому креативщику і тотальному невдасі Льоші. Тепер у нього високооплачувана робота, дорога машина, стильний гардероб і, звичайно, ідеальна дівчина. Досить одного кліку! Просто треба знати, куди натискати!

12/12—18/12 Битва року Battle of the Year



Фільм розповість про підготовку бі-боїв, які наприкінці року битимуться на фінальному змаганні. Головні герої після поразки мають не так багато часу, щоб підготуватися до зустрічі з кращими бі-боями світу, які домінують на іграх вже 10 років...

12/12—18/12 Полярний рейс



Іноді відстань, карєра і робота розлучають людей назавжди. А по-справжньому рідних — тільки на мить, скільки б він не тривав. Може статися, що симпатичний пухнастий амулет зведе разом героїв і змусить одних проявити гумор, благородство, відданість і взаємодопомогу, інших — бути просто смішними, дурними і небезпечними... Пройшовши через розлуку, череду перепон, випробувань і спокус, чари любові повинні перемогти!

Кіноцентр “Ера”


вул. Гагаріна, 51
тел. 0362 45-11-10 (автовідповідач), 24-64-11, бронювання квитків 68-05-13
www.multiplex.ua





Увага! Автокінотеатр AUTOMOVIE закриває сезон та йде на зимові канікули. Чекайте на нові, найцікавіші фільми вже навесні. Слідкуйте за оновленнями на сайті.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини