Ми у Facebook
14.12.2013, 16:26

Вечір українського боксу: поєдинки Олександра Усика та Сергія Федченка

Сьогодні, 14 грудня, боксер Олександр Усик проведе свій другий бій на професіональному ринзі. Також цього ж вечора відбудеться поєдинок між українцем Сергієм Федченком та Феліксом Лорою. Бійці розіграють титул чемпіона Європи у першій напівсередній вазі.
Нагадаємо, 9 листопада в київському Палаці спорту відбувся поєдинок між українським боксером Олександром Усиком та мексиканцем Феліпе Ромеро. Це був перший поєдинок українця на професійному ринзі, які увінчався блискавичною перемогою!

Бокс: феєрична перемога українця Олександра Усика! [+Відео]

Сьогодні ж олімпійський чемпіон 2012 року Олександр Усик проведе свій другий бій на професіональному ринзі. Його суперником буде Епіфаніо Мендоса.

38-річний колумбієць за 14 років на профі-ринзі провів 50 поєдинків. Має 34 перемоги, 30 нокаутів, 15 поразок та одну нічию, - повідомляє Gazeta.ua/.

Боксер Олександр Усик потрапив у ДТП

Важливою подією цього вечора стане бій між українцем Сергієм Федченком та Феліксом Лорою з Домініканської Республіки. Бійці розіграють титул чемпіона Європи за версією Всесвітньої боксерської організації у першій напівсередній вазі.

Початок трансляції на телеканалі "Інтер" - о 22.30. Вболіваймо за наших!

Фото sportonline.ua





На правах реклами