Ми у Facebook
14.12.2013, 22:08

Кличко одружиться після Євромайдану [+Відео]

Чемпіон світу з боксу Володимир Кличко повідомив журналістам, що одружиться з голлівудською акторкою Хайден Панеттьєрі, щойно закінчиться акція протесту на Євромайдані. Адже зараз його серце - саме там!
Володимир Кличко нині щодня допомагає старшому братові, лідеру партії "УДАР" Віталію Кличку і разом з ним виступає перед мітингувальниками.

Кличко-молодший став одним з улюбленців Майдану. У натовпі разом зі всіма співає гімн України, роздає автографи і навіть смакує наїдки польової кухні.

"От коли доб'ємося успіху на Майдані, тоді й весілля зіграємо. Але вона молодець, що приїхала. Це була її ініціатива. Вона зателефонувала і сказала: "Володю, я хочу приїхати", - поділився Кличко, розповідаючи про свою напречену Хайден. Нагадаємо, тиждень тому Хайден Панеттьєрі підтримала українців на Євромайдані. Американська акторка сказала, що українці молодці і найкращі, повідомляє Телепростір із посиланням на ТСН.ua.



"Усе в Україні — прекрасне: і церкви, і культура, але найпрекрасніше — це українська душа. Усе, що тут відбувається — захист свого права, права вільного вибору і право бути демократичними. Світ слідкує за усім, що відбувається тут в останні дні — і нас почули! Нас чує і бачить увесь світ. Я підтримую це мирний демократичний рух і переконана, що моя підтримка також надасть вам сили, адже й справді тут — єдина сила, і я вірю, що ми тут будемо до перемоги. Переконана, що країна отримає те, чого хоче. Перемога буде за нами. Я всіх вас люблю!", — сказала зі сцени Пенетьєррі, яку цитує Телеканал новин "24".

Володимир Кличко - молодший брат українського політика, чемпіона світу за версією WBC Віталія Кличка. Він народився в місті Семипалатинськ (Казахстан) 25 березня 1976 року. Його батько, також Володимир Кличко, був військовослужбовцем та дипломатом, військовим аташе посольства України в Німеччині та НАТО, генерал-майором. Помер у 2011 році. В Україну сім'я Кличків переїхала в 1985 році, коли Володимиру Кличку було 9 років.

Віталій Кличко повернеться на ринг у 2014 році?



Займатися боксом Володимир почав, коли йому було 13 років. У 1994 році завоював титул чемпіона Європи з боксу серед юніорів. Уже наступного року здобув золоту медаль на I Всесвітніх іграх військовослужбовців в Італії, а 1996 — срібну медаль чемпіонату Європи. Цього ж року досягає найвищого результату у своїй любительській кар'єрі, здобуваючи золоту медаль на XXVI Літніх Олімпійських іграх в Атланті. Володимир Кличко п'ять разів завойовував титул чемпіона України з боксу. Професійну кар'єру він почав після перемоги на Олімпіаді 1996 року, приєднавшись разом з старшим братом до німецького клубу «Universum Box-Promotion». До речі, подейкують, що на початку професійної кар'єри в боксі Кличкам пропонували змінити свої імена на німецький манер, але брати відмовились. А перший титул чемпіона світу Володимир Кличко здобув 14 жовтня 2000 року в бою проти переможця Віталія Кличка — Кріса Берда.

Вечір українського боксу: поєдинки Олександра Усика та Сергія Федченка

На боксерському рингу Володимир Кличко має прізвисько Доктор Сталевий Молот (англ. - Dr.Steelhammer). Він - олімпійський чемпіон з боксу у надважкій ваговій категорії (1996 рік). Чемпіон світу з боксу у важкій ваговій категорії за версіями WBO (2000 — 2003 роки, з 2008 року дотепер), IBF (з 2006 року дотепер), IBO (з 2006 року дотепер), The Ring (з 2009 року дотепер), WBA (з 2011 року дотепер). Зріст боксера - 198 см, розмах рук - 206 см.

У жовтні цього року під час поєдинку в Москві Володимир Кличко здобув перемогу над регулярним чемпіоном світу за версією WBA росіянином Олександром Повєткіним. Тепер Володимир є єдиним чемпіоном за версією Всесвітньої боксерської асоціації, продовжуючи володіти поясом суперчемпіона WBA, зазначає ТСН.ua.

Кличко переміг Повєткіна





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ