Ми у Facebook
15.12.2013, 18:41

Народне Віче на Євромайдані: День гідності (ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ)

Понад 200 тисяч українців зібралися на Майдані Незалежності на третє Народне Віче, який уже встигли охрестити Днем Гідності.
Дивіться онлайн трансляцію з київського Майдану Незалежності:











17.30. На Євромайдані відіграли неймовірно запальні "KOZAK SYSTEM". Кілька пісень вони виконали разом з Тарасом Чубаєм та скрипалем Василем Попадюком.





17.30. На Євромайдані відіграли неймовірно запальні "KOZAK SYSTEM". Кілька пісень вони виконали разом з Тарасом Чубаєм та скрипалем Василем Попадюком.

15.30: На сцені виступили представники активного студентства Києва



15.15: На Євромайдані виступила "Піккардійська терція". Наразі на сцену з повстанськими піснями вийшов Тарас Чубай.



15.05: Олександр Турчинов оголосив зі сцени майдану, що сьогодні пройдуть три попереджувальні пікети - біля приміщень МВС, СБУ та ЦВК. Нагадаємо, що сьогодні відбуваються додаткові вибори у 5 "проблемних" округах.

Завітали на Євромайдан й гості зі США - сенатори Джон Маккейн та Кріс Мерфі, які підтримали українців у прагненні здобути свободу.



13.00 - 15.00: На Євромайдані виступили лідери української опозиції Віталій Кличко, Арсеній Яценюк, Олег Тягнибок, інші політики, громадські діячі, активісти, представники української інтелігенції.

12.30: На сцені Євромайдану - представники практично усіх церков України. Священнолужителі закликають усі церкви (в т. ч. й Московського патріархату, які на Євромайдан не прийшли) об'єднатися!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ