Ми у Facebook
17.12.2013, 12:16

Незабаром Миколая - подаруйте дітям казку!

Наближається свято св. Миколая, і кожна дитина мріє про подарунок. Хтось про щось дороге та цінне, а комусь потрібні санчата чи іграшки. Але не всі можуть отримати бажане, деякі діти не мають батьків, які б їм забезпечили щасливі свята. Тому портал OGO.ua закликає допомогти тим, хто цього потребує!
Обласний дитячий туберкульозний санаторій "Новостав" запрошує на свято "В гостях у Миколая".
З 1 по 19 грудня колектив санаторію оголосив акцію до збору коштів.
Також запрошують усіх небайдужих на свято "В гостях у Миколая", яке відбудеться 19 грудня о 12:00 за адресою: село Новостав, Рівненського району, вулиця Колгоспна, 22.

Рівненська область: допомоги потребує дитячий туберкульозний санаторій "Новостав"

У Тучинському інтернаті для дітей з особливим інтелектуальним розвитком виховується біля 80 дітей, більшість із яких є сиротами. Наближаються Різдвяно-Новорічні свята і вони теж чекають на подарунки.

Фундації Острозьких звертаємося з проханням, придбати санчата та передати їх Фундації до 19 грудня 2013 року за адресою м. Рівне, вул. Короленка, 6 оф.13. (тел/факс: 0362 221081).
Фундація Острозьких запросить особисто кожного подарувати санчата дітям і транспортуватиме подарунки в часі Різдвяно-Новорічних свят: 19 грудня 2013 року, 9 і 19 січня 2014 року.

Санчата для діток з Тучинського інтернату


Ще одним закладом, який потребує вашої підтримки є ласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей в с. Александрії. Про це повідомила на своїй сторінці у фесбуці керівник "Клубу Успрішних Людей" Ольга Лук'янова.

- Друзі! Однодумці! Добрі люди! Надійшло велике прохання від Обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей (Колишній притулок, який перевезли в с. Александрія.Там зараз перебувають діти віком від 3 років і до 9 класу : 9 дошкільнят (в основному хлопчики), - пише Ольга Лук'янова. - 3 першокласники, 7 - учні 2-6 класів , 9 - 7-9 класи . просять до Дня Святого Миколая іграшки , смакоту , фрукти , канцтовари для дітей. Діти писали листи Святому Миколаю , дуже часто зустрічаються прохання про машинки з електроуправлінням . Але будуть раді будь-яким подарункам , навіть Б / В. Як кажуть, хто чим може .. ... Мої телефони : 067 3630360 , 050 5800060 . Телефон директора центру : 0979451368 Сергій Якобчук.

Рівне: подаруйте казку дітям до Дня Святого Миколая!

Не будьмо байдужими!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ