Ми у Facebook
17.12.2013, 19:54

У Рівному вивели формулу ідеального чоловіка [+Фото]

А відбулося це під час чергової зустрічі третього сезону проекту «Smart Meetings: зустрічі з лідерами, які надихають», постійним партнером якого є "ОГО". Цього разу активна молодь Рівного спілкуватиметься з HR-директором компанії "Verallia Ukraine" Тетяною Соколовою.
Тетяна Соколова - HR-директор українського підрозділу глобальної французької корпорації. Сфера її діяльності - це управління персоналом. Відтак, саме про кадри і говорили насамперед під час зустрічі: починаючи від того, як підбирати працівників і чим їх мотивувати до якісної роботи - й закінчуючи тим, як краще поводитись під час співбесіди.

- Я волію не призначати претенденту випробувальний термін, а правильно підібрати працівника від самого початку, - поділилась власними секретами роботи з персоналом Тетяна Соколова.

Рівненський HR-директор Тетяна Соколова: “Я просто люблю людей!” [+ІНТЕРВ'Ю]



Якщо перша частина вечора вже традиційно являла собою ток-шоу з гостею, яке провів лідер молодіжної організації "Smart People" Тарас Комаренко, то друга частина пройшла у форматі ділової гри.



Аби присутні краще усвідомили те, про що щшойно йшлося в теорії, Тетяна Соколова поділила учасників зустрічі на кілька команд, і чоловіча частина аудиторії взялася за опис параметрів ідеальної жінки, а жіноча, відповідно, - ідеального чоловіка. Згодом команди повинні були захистити власні "портрети" ідеальної "другої половини", пояснивши, якими саме діями має людина підтверджувати ті чи інші вимоги до себе. Ось така близька кожному аналогія і стала своєрідним місточком до кращого розуміння присутніми сутності роботи з персоналом!

БІЛЬШЕ ФОТО





На правах реклами